Operatie de indepartare a membranei epiretiniene

07-04-2010
Tzurka
Nu este medic/terapeut
Tzurka
Buna ziua. Mama mea (70 ani) a suferit in urma cu 1 luna o operatie de indepartare a membranei epiretiniene. Dupa operatie a urmat un tratament cu Tobradex . Nu s-a simtit bine si a mers la control, unde i s-a spus ca are presiune in ochi si i s-a recomandat Travatan. Acum are o saptamana de cand foloseste Travatan si ochiul o doare f. tare, i s-a umflat, s-a inrosit f. tare si are si dureri de cap. Este programata abia la sfarsitul lunii la control si nu stie ce sa faca pt ca se simte tot mai rau. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, ii multumesc anticipat.
3 comentarii
0
07-04-2010, ora 14:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Va recomand sa mergeti cu ea la medic. Cel mai ar fi sa mergeti si la un medic homeopat care o poate ajuta la simptomele actuala mai bine si f. eficient decat ce dau oftamologii in general si astaindiferent de cauza simptomelor. Ceva nu este in regula si nu ar fi bine sa asteptati pana la sfarsitul lui.
0
07-04-2010, ora 19:19
Tzurka
Nu este medic/terapeut
Tzurka
Va multumesc pentru sfaturile date si pentru recomandarea facuta.
0
08-04-2010, ora 12:35
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Mergeti urgent la medicul care a operat-o.Siptomatologia este sugetiva pentru inflamatie ; poate fi vorba si despre un glaucom secundar???;Travatanul are si un efect proinflamator, propun sa nu-l mai folosim si sa administram Cospot- 1 picatura de 2 ori pe zi; Ca sa scadem presiunea intraoculara mai mult, putem administra concomitent cu Cosopt-ul si Acetazolamida 250mg 3 tb zi, 7 zile; poate trebuie administrat si un steroid pe cale generala, antibiotic pe cale generala, prin urmare, mergeti la consult; numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.