Operatie de fiere

20-01-2009
myrela08
Nu este medic/terapeut
myrela08
Mama mea are fierea scoasa de 13 ani si acum i-a aparut in acel loc unde era fierea o pietricica.acum este internata in spital pentru operatie.imi poate zice cineva daca este o operatie grea, daca pot aparea complicatii, ma gandesc sa nu ii fie afectat ficatul.va rog din suflet sa ma ajutati macar cu o parere!
2 comentarii
0
21-01-2009, ora 12:20
alf66
Nu este medic/terapeut
alf66
dca te referi la operatie de fiere pentru paitra, si daca nu e prea tarziu, incearca sa-i dai in fiecare zi 600-700 gr.ridiche neagra, rasa pe razatoare (cu tot cu coaja, bine spalata in prealabil)! + sucuri de sfecla rosie - daca ai cum, in Bucuresti, sau pe net vei gasi gata preparate, la Biotta, sucul special Breuss si cel de telina: din fiecare, de 3 ori pe zi, pana se macina si se elimina piatra cate 75ml, inainte de mese, baut f.incet, cu inghitituri mici! Plus ceaiuri diuretice.
In cca.7 zile ar cam trebui sa scape de pietricica, daca mananca max.1kg.ridiche neagra/zi!
Nu ai ce pierde! Nu are contraindicatii tratamentul, dinpotriva! Daca nu gasesti sucurile de sfecla gata preparate, atunci fa-i la storcator, dar va trebui sa astepti 10 min.inainte de a-l bea, si se strecoara bine inainte.
0
21-01-2009, ora 17:29
myrela08
Nu este medic/terapeut
myrela08
Nu mai am cum sa-i fac acest tratament pentru ca deja e internata in spital, o tine de luni acolo, i-a facut doar niste analize si atat, nu-i face nici un tratament, nimic si nici nu stie cand o opereaza.as fi vrut macar sa stiu daca acest tip de operatie pe care o sa i-l faca(nush cand) este grea ca si procedeu, daca ar putea sa-mi raspunda un medic.va rog mult.
oricum, va multumesc pt rasp, dk nu ar opera-o cu singuranta as tine cont de sfaturile d-voastra.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici