Operatie de corectare

14-01-2012
alinam91
Nu este medic/terapeut
alinam91
Buna ziua! As dori sa aflu daca operatiile de corectare a mameloanelor ombilicate (invaginate) se efectueaza si in clinicile de stat, nu doar in cele private? Pur si simplu in spitalele private pretul este cam mare pentru mine, dar am nevoie de aceasta operatie. Va multumesc mult! O zi buna!
2 comentarii
0
24-01-2012, ora 00:50
mihaelapop
Nu este medic/terapeut
mihaelapop
Buna ziua! Am 26 de ani. Cand eram mai mica, pe la 2-3 ani, am avut o cazatura de unde m-am ales cu fractura la nivelul fetei, mai exact in zona T si zona fruntii. In timp aceasta s-a vindecat cat de cat, dar am ramas cu urmatoarele probleme: deviatie de sept destul de vizibila care imi afecteaza respiratia si urechea stanga, zona T f. groasa care imi afecteaza ochii, ptr a vedea mai bine trebuie sa stau incruntata, adica sa ridic sprancenele sus. Din acest motiv am facut si pe frunte riduri f pronuntate( specifice varstei cam de 40 de ani ), care daca nu tin fruntea incruntata imi creaza disconfort la ochi. Am fost la oftalmologie, desi port ochelari, mi s-a recomandat sa fac cat mai repede o operati de lifting frontal ptr a-mi indeparta pielea in exces de pe frunte, iar la ORL operati de deviatie de sept. Am fost sa ma intresez ptr a- mi face aceste operatii, dar costul lor este exagerat de mare, adica in jur la 10.000RON, bani de care nu dispun si nu stiu daca voi dispune vreodata, lucrez ca educatoare cu un salar de 720 Ron pe luna si in acelasi timp sunt si studenta. Ce trebuie sa fac ptr a beneficia de o reducere in cazul acestor operatii?
0
24-01-2012, ora 21:08
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
operatia de deviatie de sept nu cred ca nu se poate face la o clinica de ORL de stat, unde teoretic ar fi pe gratis. daca afectiunea este posttraumatica, operatiile de reconstructie sunt teoretic pe gratis (teoretic spun, pentru ca este vorba de romania)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul