Operatie nas lat

05-08-2011
md_to_be_10
Nu este medic/terapeut
md_to_be_10
Buna, v-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati impartasi din experientele dumneavoastra. Am nasul lat, cu oase proeminente. M-am gandit sa-mi fac o operatie la Timisoara, la d-ul dr. Bratu (eu locuiesc in Timisoara). Si-a mai facut cineva opertie la nas lat? Dr. mi-a spus ca va trebuie sa-mi fractureze oasele. Aveti recomandari de doctori la care sa ma duc? Pe internet, am vazut resultate foarte frumoase la nasurile cu cocoasa dar mai putin spectaculoase la nasurile late. Poate am eu asteptari prea mari? Parca mi-e un pic groaza de operatie, dar deja sunt atati ani de cand doresc sa mi-o fac. As vrea sa pun o poza cu nasul meu :)
6 comentarii
0
05-08-2011, ora 14:47
md_to_be_10
Nu este medic/terapeut
md_to_be_10
Asa, gata, am pus si poza la profil :). Cred ca poza imi arata nasul ceva mai bine ca in realitate. Din profil nasul e ok, , problema e din fata. Va multumesc anticipat pentru sugestii.
0
06-08-2011, ora 22:42
mari_mar
Nu este medic/terapeut
mari_mar
Da, tocmai am facut o operatie mai complexa, la Oradea la dr. Porumb Serban, pot spune acum cu o mana de aur. Este vorba de reconstructia piramidei nazale cu implant de os din coasta, mi-a micsorat cu aceasta ocazie si latimea nasului, dupa 5 zile de la operatie ma simt foarte bine, inca nu mi s-a luat bandajul dar dupa semnele care se vad pare sa fie ceea ce-mi doream.
0
07-08-2011, ora 11:52
md_to_be_10
Nu este medic/terapeut
md_to_be_10
Iti multumesc, mari_mar. Daca ti-a luat din latime inseamna ca si tie ti-a spart din os (asa urmeaza sa-mi faca si mie). Ai avut dureri dupa operatie? Iti doresc insanatosire grabnica.
0
09-08-2011, ora 11:25
mari_mar
Nu este medic/terapeut
mari_mar
Da, s-a lucrat si pe os, s-a facut si implant din coasta pt ca la operatia de deviatie de sept care am avut-o in urma cu 15 ani mi-a luat si osul, a fost ceva ce m-a nemultumit toti acesti ani.Atunci am suferit enorm, pe cand acum pot spune ca n-am simtit nici o durere, Doar coasta m-a durut de unde s-a prelevat cartilagiul.Peste 2 zile mi se scoate bandajul de pe nas ( atela ), sunt foarte nerabdatoare. Despre durere, crede-ma ca nu exista, daca stiam faceam mai demult, nu asteptam atatia ani, pentru mine acum e un vis implinit.
0
10-08-2011, ora 14:05
md_to_be_10
Nu este medic/terapeut
md_to_be_10
:) ma bucur ca ti-ai indeplinit visul. Cred ca o asemenea reusita poate sa aiba un efect spectaculos asupra psihicului uman si sa ne dea o mai mare incredere in noi. Si eu, de atat de mult timp ma gandesc sa ma operez :)
0
16-08-2011, ora 17:29
xmas
Nu este medic/terapeut
xmas
As dori sa fac o operatie de rinocorectie, si m-am gandit sa o fac la clinica Nordestetica. Stiu ca dnul doctor Calota este expert in marire de sani, am citit despre multe paciente multumite. Despre operatia de corectare a formei nasului ce stiti, ii reuseste? Ce ma sfatuiti?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Epistaxis (sangerari nazale) - primul ajutor
  • Complicațiile rinoplastiei
  • Părul din nas - cum îl gestionăm corect medical
  •