Operatie?

28-07-2008
marianaarcus
Nu este medic/terapeut
marianaarcus
Buna ziua,

In urma cu cateva luni m-a crescut un colt al unei unghii in carne si mi s-a invectat, am incercat numeroase metode dar degeaba, vreau sa intreb in afara de metoda chirurgicala mai etie cineva vreo posibilitate de a da inapoi acesta infectie, tin sa precizez ca niciodata nu am avut asemenea problema.
Metoda chirurgicala in ce anume consta?

Multumesc!

O zi minunata tuturor!
2 comentarii
0
28-07-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Daca s-a infectat rau si infectia a cuprins toata unghia...nu prea ai ce-i face decat chirurgical.Din cate stiu eu se afce anestezie locala cu xilina si extrage unghia, pt a se drena infectia...Unghia creste la loc dupa oarece timp..
0
04-09-2008, ora 00:00
keksz
Nu este medic/terapeut
keksz
in urma cu un an si jumatate am fost operata cu o fractura la picior.mi s-a pus o brosa care mi s-a spus ca trebuie scoasa dupa un an de zile.Dupa operatie nu mi s-a administrat heparin(anticoagulant), acum i-e frica sa mi-l scoata, ce parere aveti trebuie sa mi se administreze anticoagulant dupa extragerea brosei?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul