Oncoxin - o speranţă naturală pentru bolnavii de cancer

12-08-2011
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
ONCOXIN este un preparat naturist nutriţional ortomolecular destinat nutriţiei speciale orale a persoanelor cu cancer şi în special a celor supuse tratamentelor oncologice agresive (chirurgie, citostatice, radiaţii, interferon, etc.). ONCOXIN bogat în substanţe antioxidante, special selecţionate şi dozate, destinat în special uzului profesional. El realizează echilibrarea micronutriţională a dietei persoanelor cu afecţiuni neoplazice, supuse sau nu terapiilor oncologice agresive (chirurgie, chimioterapie, radioterapie, interferonoterapie, etc.) şi care, prin aport alimentar obişnuit nu-şi pot obţine micronutrienţii necesari unei funcţionări optime a organismului.
_

Compoziţie: arginină - 72 mg; N-acetil-cisteină - 25, 5 mg; sulfat de zinc - 12 mg; sulfat de mangan - 3 mg; germaniu organic (Ge-132) - 35, 7 mg; vitamina C - 20 mg; vitamina B6 - 650 µg; extract de ceai verde - 7, 5 mg (conţine polifenoli dintre care cei mai importanţi sunt bioflavonoidele epigalocatechin gallat-ul, catechina, epicatechina, epicatechin galat-ul şi protoantocianidele; mai conţine metilxantine, fluorine, cafeină, teină, lignină, clorofilă); extractul de cinnamon (arborele de scorţisoară) - 0, 9 mg (conţine acid cinnamic, compus din grupa auxinelor); guar gum - 122, 7 mg.
_

Indicaţii terapeutice: Terapia complementară nutriţională naturală a tuturor tipurilor de cancere. Profilaxia nutriţională naturală a cancerelor. ONCOXIN este destinat atât persoanelor care sunt în cursul tratamentului complex oncologic, a celor care sunt doar în curs de urmărire oncologică, cât şi a celor care fie refuză tratamentul convenţional oncologic sau nu mai beneficiază de pe urma lui. Poate fi utilizat şi de persoanele sănătoase care însă lucrează în medii cu potenţial cancerigen, cât şi de către cele care prezintă boală neoplazică în antecedentele heredo-colaterale.
_

Administrare: - copiii până la 12 ani - câte o capsulă de două ori/zi; - copiii peste 12 ani şi adulţii - câte o capsulă de trei ori/zi. Administrarea se face cu 15 - 30 minute înainte de mese. Dacă este necesar, ONCOXIN poate fi asociat cu preparatul puternic imunostimulant VIUSID. În oricare dintre cazuri, ONCOXIN trebuie utilizat pe perioade cât mai îndelungate.
ADRESAÈšI-VĂ MEDICULUI DV. SAU FARMACISTULUI PENTRU RECOMANDĂRI ÎNAINTE DE A LUA ORICE SUPLIMENT NUTRITIV SAU MEDICAMENT.
_

Proprietăţi:
- Arginina - creşte răspunsul imun, reduce ureea sangvină şi urinară, este precursor în sinteza oxidului nitric, gaz puternic antioxidant care inhibă creşterea tumorală şi diseminarea (împrăştierea pe diverse căi) a celulelor canceroase, fapt bine cunoscut mai ales în carcinoame printre care cel intestinal, mamar şi pancreatic;
- N-acetil-cisteina - aminoacid tiolic, şi el precursor în sinteza oxidului nitric;
- Vitamina B6 - este importantă în biosinteza globulelor roşii, anticorpilor şi limfocitelor CD4, potenţează sistemul imun şi creşte absorbţia şi efectul celorlalte vitamine;
- Vitamina C - compus imunomodulator, puternic antioxidant, neutralizează mulţi radicali liberi şi unele substanţe cancerigene printre care şi nitrozaminele. Vitamina C asociată polifenolilor, poate preîntâmpina şi participa la combaterea cancerului. astfel, cancerele de esofag, pancreas, colon, rect, col uterin, vezică, piele, mamar şi laringian apar mult mai rar la persoanele care au o dietă bogată în vitamina c şi polifenoli;
- Zincul - publicaţii recente arată că acest element este necesar funcţionării optime a sistemului imun al cărui rol este deosebit de important în lupta împotriva cancerului;
- Germaniul organic - este după ultimele cercetări, cel mai important microelement util în lupta împotriva cancerului. Este un excelent tansportator de oxigen intracelular fapt care conduce la deteriorarea celulei canceroase care după cum se ştie nu poate metaboliza normal oxigenul. îmbunătăţeşte funcţionarea limfocitelor B şi T, stimulează puternic producţia de gamma-interferon a organismului, fără efecte adverse şi toxicitate. creşte puterea imună, este un antioxidant major dotat şi cu proprietăţi antitumorale. Combinat cu unii dintre agenţii antineoplazici medicamentoşi le creşte acestora acţiunea anticanceroasă;
- Manganul- este indispensabil sintezei antioxidanţilor proprii organismului;
- Arborele de cinnamon - arborele de scorţişoară - conţine mici cantităţi de acid cinnamic, o auxină puternic antioxidantă şi cu activitate antitumorală demonstrată împotriva tumorilor maligne umane incluzând melanoamele, glioblastoamele, cancerele de prostată, plămâni, colon etc.;
- Ceaiul verde - conţine bioflavonoizi şi polifenoli cu puternică acţiune antioxidantă şi antitumorală confirmată prin numeroase studii de specialitate. aceste substanţe pot asigura probabil protecţie împotriva cancerului, pot inhiba dezvoltarea tumorală, suprima activitatea carcinogenilor şi bloca numeroşii agenţi implicaţi în apariţia cancerului.
Prin concomitenţa acestor ingrediente, ONCOXIN participă la îmbunătăţirea rezultatelor terapiei oncologice (reducerea efectelor secundare ale acesteia şi creşterea toleranţei organismului la terapiile agresive), neutralizează radicalii liberi şi oxiradicalii (efect antioxidant), creşte activitatea sistemului imun şi acţionează alături de acesta împotriva celulelor neoplazice şi prin stimularea sintezei proprii de gamma interferon.
_

Reacţii adverse: nu s-au evidenţiat, la dozele recomandate.
_

Contraindicaţii / Precauţii: hipersensibilitate la unul dintre ingrediente. A nu se utiliza după data expirării înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, la loc uscat şi răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
7 comentarii
0
12-08-2011, ora 20:37
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Am uitat să specific că informaţiile de mai sus nu îmi aparţin (copyrightowner-ul lor este farmaciamoleculara.ro). Ele, informaţiile, fac parte din prospectul Oncoxinului.
Numai bine!
0
12-08-2011, ora 20:54
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
ATENÈšIE: Aceste informaţii nu au fost şi nu sunt postate în scopuri publicitare şi/sau comerciale, ci au fost şi sunt postate strict în folosul comunităţii care activează în cadrul forumului Romedic.
0
12-08-2011, ora 23:10
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
buna seara Nick, am citit si eu prospectul, dar nu stiu cator persoane este accesibil ca pret.(intre 200 si 300 lei, flacon cu 90 tbl.)sa dea Bunul Dumnezeu sa se poata folosi de el cat mai multe persoane, dar...exista un dar, avem marturii din partea unor pacientii carora le-a facut viata mai usoara???
0
13-08-2011, ora 23:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă Vasi61, Oncoxinul, din păcate, este cam scump, ca să nu spun foarte scump.
NU cunosc nicio mărturie pozitivă a vreunei persoane care să fii suferit de o afecţiune oncologică şi care, în urma unei cure cu acest preparat ortomolecular, să fii avut beneficii substanţiale.
Am postat informaţiile despre Oncoxin, pe Romedic, strict după ce am analizat profund documentaţia privitoare la proprietăţile lui curative. Este un produs foarte bun, să ştiţi! Din păcate, nu se eliberează compensat, nici atât în regim de gratuitate. Cine îşi permite îl cumpără, cine nu, ca şi mine şi ca şi dv., doar citeşte despre el.
Dumnezeu să ajute toţi bolnavii de cancer să-şi găsească remediile optime, care să-i salveze de la moarte.
Toate cele bune,
Nick
0
19-05-2012, ora 14:52
Georgian Vasile
Nu este medic/terapeut
Georgian Vasile
ONCOXIN Capsule - Pret: 167.40 lei (TVA inclus)
detalii in site-ul de mai jos.


http://www.farmaciaortomoleculara.ro/oncoxin-p1469.html

Acum am aflat de produs, si am cautat preturi mai mici.
Nu stiu sigur daca informatiile din acest site sunt de actualitate, incercati.

Multa sanatate !
0
19-05-2012, ora 15:25
Georgian Vasile
Nu este medic/terapeut
Georgian Vasile
ATENTIE! : a NU se administra in acelasi timp cu 'GE-132'. Acesta reprezinta cel mai puternic antioxidant, iar combianrea lor duce la supradozarea continutului de Germaniu in organism si poate pune in dificultate starea pacientului.
0
30-04-2013, ora 00:33
savona
Nu este medic/terapeut
savona
un calduros salut tuturor . am citit si eu prospectul acestui produs care suna promitator. vreau sa va intreb daca ati auzit despre GRAVIOLA tot un preparat naturist folosit in acelasi scop in lupta cu aceasta crunta boala ba chiar in prospectul acestui produs scrie ca este cel mai puternic citostatic natural costa 27 euro si eu am facut comanda intr-o farmacie care comercializeaza doar produse naturiste dinpacte o foarte draga cumnata de a mea in varsta de 40 de ani duce o lupta cumplita cu boala aceasta nenorocita dupa o interventie de histerectomie radicala celulele maligne au atacat si colonul si uretera, vezica ce sa va spun este cumplit in urma chemioterapiei a ajuns in coma in spital de 3 ori deoarece globulele albe si rosii au scazut foarte mult acum face doar radioterapie dar si cu aceasta este destul de dificil spre norocul ei ne aflam in italia si aici sistemul medical este total diferit de cel din romania iar medicii sunt cu adevarat foarte intelegatori au decis sa o tina internata in spital sub stricta lor supraveghere pe toata durata terapiei. vreau sa va spun ca iam dat deja 60 de pastile de graviola inainte de a incepe radioterapia si parca am observat ca ia revenit pofta de mancare in rest nu pot sa va spun altceva in legatura cu aceasta poate ca nu este suficient doar atat, oricum stiu ca se poate administra in paralel cu celelalte terapi fara a avea efecte secundare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depistarea precoce a cancerului la femeie
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • Un dispozitiv nanometric ar putea depista și supraveghea evoluția cancerului
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • Consumul ridicat de cafea a fost asociat cu creșterea riscului de cancer colorectal la bărbați
  • Cologuard - un nou test neinvaziv de screening pentru cancerul colorectal
  • Administrarea zilnică de aspirină scade riscul de cancer (meta-analiză)
  •