Ochi rosii, inflamati + durere + mancarimi

27-12-2008
Patricia_ienciu
Nu este medic/terapeut
Patricia_ienciu
Va rog frumos, sa imi recomandati o modalitate de a scapa de aceasta problema. Am resimtit mancarimi, la ochi, poate din cauza rimelului cazut de pe gene, si am inceput sa ma scarpin, apoi mi-am format un tic foarte urat, tot cu degetul in jurul ochiliu. Acum, ochii mei sunt IN SANGE ! ma dor cand clipesc, sunt si uscati.
Am fost la oflalmolog, mi-a prescris diclofenac picaturi imprena cu alte picaturi ce incep cu F, mi-am cumparat cu ac.denumire si unguentul respectiv. Nu mi-a trecut. ROseata persista, am sa merg la medic maine, insa va rog, ce-mi recomandati sa imi pun in seara asta ? Am un disconfort teribil. Nici pe strada nu pot iesi. Am de ales intre :
Garosone, Diclofenac, VIsine, Proculin, NOstamine, Netacin si ung. oft. cu kanamicina sulfaat ah da si mi-am amintit denumirea picaturilor de mai sus cu F ! FLOXAL si am si unguent oftalmic. Ce imi recomandati, mi-e frica sa nu imi mai faca mai mult rau decat bine.
Va multumesc anticipat !
4 comentarii
0
27-12-2008, ora 06:49
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Tratamentul dat este bun.Ochii trebuie demachiati complet si bine cu un demachiant de calitate, si nu trebuie aplicat din nou machiaj pe toata perioada tratamentului, pana nu-si revin ochii, asta insemnand cateva zile, cam o saptamana.Sub nici o forma nu mai machia ochii.Rimelul nu trebuie sa "cada" pe gene, ori e vechi, ori il aplici incorect.Schimba-ti cosmeticele pentru zona oculara, la cateva luni ele trebuiesc inlocuite, si nu le folosi in comun cu alte persoane.Sarbatori fericite!
0
02-07-2010, ora 10:57
Teodora21
Nu este medic/terapeut
Teodora21
Buna ziua!Am si eu o mica problema am o mancarime la ochiul drept si pleoapa unflata si putin imi lacrimeaza.Ce ar putea fi?Va mulumes!O zi buna!
0
07-09-2010, ora 09:03
shanti
Nu este medic/terapeut
shanti
buna dimineata!
Am o mica problema destul de neplacuta: ochiul drept mi s-a inflamat in partea de jos, cu oarecare dureri, iar acum ma mananca in interiorul ochiului spre nas si pe marginile ochiului dea-lungul genelor. Daca nu mai rezist si ma scarpin, mi se inrosesete, evident.
nu stiu ce ar putea fii. Este deja a doua oara intr-o luna cand mi se intampla. acum aplic picaturi visine si sulfat de kanamicina unguent. ochiul nu mai e umflat dar mancarimile persista.
Ce imi puteti sugera?
Va multumesc si va doresc o zi buna!
0
15-12-2010, ora 21:23
mariana67
Nu este medic/terapeut
mariana67
buna ziua!
acum cateva luni mia aparu pe pleoapa de jos pana la coana ochiolui o mancarime roseata si la coada ochiului mi sa crapat luinduse cojite si ma ustura am fost la medic mia dat o reteta am folosito 3 luni mia trecut dar mia aparut din nou nu mia explicat ce boala am dar scrie ceva dar nu intelegeam despre acea boala.
ce imi puteti sugera si ce tratament sa folosesc?
va multumesc si o zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce mi s-au înroşit ochii şi ce trebuie să fac?
  • Ochiul roșu la copil - cauze și afecțiuni posibile
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  • Ochi înroșiți
  •