Oboseala musculara si pierderea echilibrului in mers

04-04-2007
mariusp
Nu este medic/terapeut
mariusp
Buna ziua,
De 2 ani am inceput sa acuz oboseala musculara fara a depune efort fizic. Obosesc pur si simplu doar mergand, ma dor muschii picioarelor indeosebi partea superioara, senzatia este aceeasi ca si dupa depunerea unui efort fizic. Dimineata ma trezesc cu senzatia de oboseala, merg din ce in ce mai greu pe jos, imi trasiesc picioarele, imi pierd echilibrul in mers parca m-ar fi impins careva. Trebuie sa ma opresc pe strada sa imi revin si merg mai departe dar e din ce in ce mai acuta aceasta senzatie. Prima data am pus-o pe seama sedentarismului, utilizez masina frecvent dar ceva imi spune ca nu ar fi asta explicatia. Nu stiu la ce sa ma gandesc. Mi-am propus sa merg la medic dar nu stiu ce investigatie sa fac. Imi masez uneori muschii picioarelor in timp ce conduc senzatia este de oboseala ca si cum as fi alergat mult sau as fi depus efort fizic puternic. Cam ce credeti ca as putea sa fac?
8 comentarii
0
05-04-2007, ora 00:00
Cornel.Susu
Identitate neconfirmată
Cornel.Susu
Cel mai probabil suferiti de arterita=o boala a arterelor care nu mai duc suficient sange la picioare! Art tr sa faceti o ecografie doppler arteriala si apoi o consultatie la un chirurg vascular! Ar trebui sa renuntati si la fumat!
0
05-04-2007, ora 00:00
mariusp
Nu este medic/terapeut
mariusp
Nu fumez dar am sa incerc sa incep cu ecografia. E un inceput. Azi nu am avut masina si a trebuit sa ma opresc pe strada din mers pentru ca nu ma mai ascultau picioarele. Simteam nevoia sa stau jos, oriunde numai sa nu stau in picioare. Mai trebuie sa spun ca cel mai greu este la coborat scarile nu la urcat, pentru ca nu am flexibilitate (elasticitate) cand ma las pe picior parca ar fi facute din lemn. Mi-e jena sa ma vada vre-un vecin. Asa si cu mersul, parca as avea picioare din lemn, sunt rigide la pasit, nu e mersul acela firesc un pic flexat. Imi cer scuze nu vreau sa fiu patetic dar caut si eu raspunsuri posibile, orientative.
Si multumesc pentru intelegere.
0
24-05-2007, ora 00:00
ica
Nu este medic/terapeut
ica
nu inteleg de ce a-ti stat atit si nu a-ti mers la un medic specialist neurolog am patit si eu la fel dar am mers la medic care m-a trimis mai departe la iasi etc daca vreti sastiti mai multe astept mesaj
0
24-05-2007, ora 00:00
mariusp
Nu este medic/terapeut
mariusp
Si cum sa va transmit un mesaj?
0
24-05-2007, ora 00:00
mariusp
Nu este medic/terapeut
mariusp
Am gasit.
0
28-05-2007, ora 00:00
ica
Nu este medic/terapeut
ica
pt putin.ce a-ti mai rezolvat cu oboseala???????
0
28-05-2007, ora 00:00
ica
Nu este medic/terapeut
ica
putem vb pe mesenger zilnic de la 9-18 pe id euro_costi
0
03-12-2009, ora 03:13
gopisor
Nu este medic/terapeut
gopisor
buna dimineatea il am si eu pe tata are probleme cu picioarlele cand se ridica din pat... nu mai poate sa tina echilibru. nu stiu ce sa fac are si ceva febra, a fost operat la amindoi ochii, am fost cu el la doctor si la bagat supt antibiotice nu mai stiu sincer nu mai pot sa dorm eu cand ma gandesc ce ma sfatuiti scue daca am gresit ca scriu la ora 3 de dim Bafta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: