Obezitate morbida

03-11-2007
hanenora
Nu este medic/terapeut
hanenora
Am 49 de ani, 162 cm si 92 de kg; sunt hipertensiva si sufer de dislipidemie; nivel de miscare moderata; alimentatie nerationala cu lactate nedegresate, glucide nesanatoase, carne in exces, uneori mezeluri; Stilul alimentar este relativ recent, iar ingrasarea rapida. in urma cu 3 ani am tinut o dieta bazata pe lipsa mesei de seara, miscare mai multa, alimentatie lactovegetariana, dar lactatele erau grase. Am slabit ( plecand de la 87 de kg) 16 kg; pe care le-am pus la loc intr-un an si jumatate.
Sunt in perioada de premenopauza (de vreo 3 ani) si provin dintr-o familie cu tendinte la obezitate. Am un metabolism lent, iar grasimile se depun mai mult pe abdomenul superior, torace si gat. Sunt constienta de pericolul acestui gen de constitutie fizica.
Incepand de anul trecut, am urcat la 92 de kg si n-am mai gasit starea de spirit necesara pentru a-mi controla greutatea. Mediul in care lucrez este foarte stresant si cred ca sufer si de bulimie de stres. In mod cert, mananc mai mult decat as avea nevoie.
As dori o dieta personaizata si cateva indicati privind exercitiile fizice. Eventual adresa unui medic nutritionist priceput.Multumesc pentru eventualele sfaturi
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.