Oare unde este limita?

23-11-2012
Cristinica_27
Nu este medic/terapeut
Cristinica_27
Buna ziua. Am 27 ani si de 6 ani sunt implicata intr-o relatie cu un barbat casatorit. Relatia, desi nu s-a vrut a fi una serioasa a ajuns la acest stadiu. Nu m-am simtit niciodata amanta. Am dezvoltatt impreuna sentimente puternice. Petrecem (obiectiv vorbind) destul timp impreuna, iesim si avem activitati comune. Pot spune ca ne iubim foarte mult. De ceva timp insa a inceput sa incolteasca in mine sentimentul inapartenentei la acest cuplu. Nu ma mai simt deloc bine in situatia asta, si am incercat in nenumarate randuri sa pun capat relatiei asteia. Am facut psihoterapie, incercand sa am puterea de a iesi insa iubirea pentru el ma impiedica mereu. In vara chiar am inceput o relatie cu un alt barbat, insa a iesit o tragedie. I-am spus despre acel barbat si ca imi doresc sa imi refac viata. A suferit si el si eu foarte mult. Nu vroiam nici unul nici celalalt sa se termine. A inceput de atunci sa fie agresiv.foarte agresiv. Desi 5 ani si jumatate nu a avut comportamente de genul asta. Ma batut de multe ori, si de fiecare data, nu am vrut sa acceptam nici eu nici el ca s-a terminat. Ultima data parca s-a dezumanizat. Eram in concediu impreuna si si-a amintit de 'infidelitatea' mea. Ma batut foarte rau (cu siguranta ma putea omora). S-a intamplat de 5-6 ori in decurs de vreo 3 luni. Iar in interiorul meu traumele s-au acumulat...pe zi ce trece mai mult. Acum nu mai pot merge nici la serviciu.ma simt sleita de puteri.
38 comentarii 12 Înainte ›
0
23-11-2012, ora 12:42
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Cristina, nici nu stiu ce e mai rau: sa accepti sa fii batuta de un barbat (oricine ar fi el) sau sa ai o relatie cu unul casatorit!

Daca ma intrebi pe mine, ambele sunt groaznice.

Psihoterapia nu a dat roade pentru ca una adevarata te invata sa fii cinstit cu tine insuti, dar si cu cei din jur...or, o relatie adulterina numai asta nu presupune, cinste, corectitudine, CARACTER si ONOARE.

Stiu ca in general nu trebuie sa judeci oamenii, dar vezi tu, din cauza unora ca tine, exista sotii si copii nevinovati care sufera, de cele mai multe ori crunt.

Pacat.

Stiu ca ar trebui sa am un ton bland, dar la astfel de subiecte mi se zburleste parul.

Sfatul meu: desprinde-te din relatia mincinoasa pe care o ai si nu mai repeta asta niciodata in viata ta.
0
23-11-2012, ora 12:44
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Aia nu e iubire adevarata ce aveti voi. E minciuna, duplicitate si probabil multa jale in sufletul altei femei.

Iubirea adevarata e curata si nu face rau altora.
0
23-11-2012, ora 12:58
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua Cristinica_27,
1. sigur e ADEVARAT? ce zici?!?
2. esti 'cumva' psiholog si-ti pregatesti lucrarea de licenta? disertatie?
3.aveai IUBIT pe perioada celor 6 ani cand, erai in relatie SI cu cel insurat????
4. iti este SEF acest barbat casatorit?...altfel CUM petreceai C.O cu el?.sotia unde era?
5.te 'ajuta' SI ffff mult FINANCIAR si, iata NU poti sa 'nu fii dependenta de el'.?
6.DACA te-a SI batut si TOT ai acceptat sa te vezi cu el.ma gandesc ca, 'te finanta la greu'...scuza-ma!
7.te intrebi, NE intrebi 'unde-i LIMITA'.a CE?
- a unei fete 'sa-si vada' de un iubit casatorit?..poti sa-ti raspunzi!
- a unei fete care accepta SI cate-o palma...DOAR sa fie finantata?!?..poti sa-ti raspunzi!
parere:
raspunsul la aceasta intrebare ti-l poti da SINGURA!
sau
..
Iti doresc sa-ti fie BINE!
0
23-11-2012, ora 13:31
Cristinica_27
Nu este medic/terapeut
Cristinica_27
Ok. O sa raspund fiecareia in parte. Nu este seful meu. Nu ma sprijina financiar absolut deloc pentru ca am o cariera care sa imi asigure o existenta rezonabila. Nu sunt psiholog si nu imi pregatesc o lucrare. Nu am avut iubit decat pe el pe toata perioada relatiei exceptie facand asta vara cand mi-am facut o relatie pentru a putea depasi relatia cu el.
Eu am scris pe acest forum asteptand parerea unui specialist (psihoterapeut). Pentru a primi judecati de valoare nu e cazul sa scriu pe un forum intitulat sugestiv "Psihoterapie". Ma uit ca in timp ce scriu, cei de la romedic atentioneaza "Nu sunt permise jigniri si mesaje ofensatoare"... da... se pare ca sunt permise.
In continuare astept cu caldura pareri de specialisti.
Numai bine!
0
23-11-2012, ora 13:44
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Hehehe..

Auzi, jigniri din partea mea si a Mariei...

Hehehe...

Cristinica, nu cumva tu, prin comportamentul tau, ai jignit o femeie, sotia amantului tau? Ba chiar mai mult decat atat, poate chiar i-ai distrus viata si linistea..

Cand postezi asa ceva, asteapta-te si la reactii pe masura! Si-apoi, ar fi ingrozitor ca o natie sa nu mai aiba oameni pentru care valorile unei familii chiar sa fie valori.

Daca psihoterapeutul la care te-ai dus nu te-a 'vindecat' (si am scris deja de ce), crezi ca va veni vreunul pe aici sa te bata pe umeri ca ce faci tu e bine si sa perseverezi in continuare? M-as mira, mai ales daca vorbim de oameni cu adevarat de caracter!

Nu am nimic cu tine, doamne-fereste, dar sfatul meu ramane valabil. E cel mai corect lucru pe care l-ai putea face fata de tine si fata de o femeie straina careia probabil ii mananci zilele: renunta la relatia asta distructiva, nu-ti va aduce nici un beneficiu.

Hai sa o luam si altfel. Barbatul asta care zici ca te iubeste, isi inseala sotia, o minte si traieste duplicitar ca sa fie si cu tine. Cat caracter crezi ca poate sa aiba? Daca ar deveni sotul tau, nu crezi ca ar face la fel si cu tine?

Cristina, regula vietii e simpla: fericirea ti-o construiesti singur, dar nu pe nefericirea altuia!
0
23-11-2012, ora 13:46
Cristinica_27
Nu este medic/terapeut
Cristinica_27
Ok. N-avem specialisti prin zona. Zi buna!
0
23-11-2012, ora 13:48
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
De ce in 6 ani, daca el chiar a realizat ca esti iubirea vietii lui, nu a divortat?

Raspuns: pentru ca nu esti.

Si pentru ca el e inca unul dintre multii barbati care traiesc in minciuna si mizerie sufleteasca, desi ar putea sa n-o faca.

Nu mai esti fericit langa partener? Viata ta e un chin cu el? Divorteaza, omule, ca nu te tine nimeni cu forta!
0
23-11-2012, ora 14:07
Cristinica_27
Nu este medic/terapeut
Cristinica_27
Stimata doamna, mi-ar fi destul de greu sa expun pe un forum detalii semnificative ale relatiei noastre sau a celeilalte relatii pentru ca probabil nu ar avea nimeni rabdare sa citeasca; este foarte mult. Dupa cum probabil stiti nici o relatie nu e la fel cu alta, si nu exista probabil o reteta, asta pentru ca dincolo de superficialitate, judecati vis-a-vis de "cum ar trebui sa fie" se gaseste intotdeauna o lume interioara care nu prea are legatura cu regulile sociale. Iar daca am cerut parerea unui specialist, am facut-o pentru ca stiu ca el poate sa treaca de aceasta superficialitate. O sa va dau un singur exemplu doamna, care spune foarte mult despre acea doamna pe care "eu am distrus-o". Acum cativa ani, sotul ei a suferit 3 interventii chirurgicale, si in acea perioada pentru a putea fi langa el la spital mi-am luat concediu fara plata si am stat non stop cu el in spital; dansa nici macar nu a trecut pe acolo, nici macar in contextul in care era ziua lui de nastere. Si asta e doar un exemplu din multe sute.
0
23-11-2012, ora 14:10
amailia
Nu este medic/terapeut
amailia
buna
sunt sigura ca nu ai nevoie de critici in momentul de fata :(!!!da, nu e bine sa ai o relatie cu un barbat casatorit dar daca intr-o casatorie exista o a 3 persoana inseamna ca ceva nu merge!!! deci eu nu o sa te critic ai facut ce ai simtit dar ce nu accept e sa te lasi batuta de un barbat asta nu!!si daca spune apoi ca te iubeste nici o femeie nu merita sa fie lovita LASA-L poate ti-e frica dar daca stai cu frica asta o sa suferi mult si crede-ma sunt atatea motive sa te bucuri de viata sa ai o familie a ta e normal sa vrei asta iar el e un egoist si cand iubesti egoismul nu are ce cauta!!!el are familia lui u esti de rezerva!!!NU ACCEPTA meriti sa traiesti sentimentul unic al unei familii ale tale!!desprinde-te odata sunt sigura acum te simti sleita de puteri dar daca o sa cauti in adacul tau o sa vezi ca ai puterea de a renunta la ceva ce iti face rau sa lupti sa fii fericita!!nu iti imaginezi cate cazuri sunt in lume cand un barbat isi omoara amanta de gelozie PLEACA.nu vreau sa te sperii dar nu meriti sa traiesti asa!!iti doresc tot binele din lume si puterea de a lupta impotriva acestei dependente nefaste!!!
0
23-11-2012, ora 14:10
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
e trist pentru tine, pentru ca ai o varsta frumoasa, ai putea face tot ce vrei, ai putea fi libera sa cunosti mai multe persoane sau ai putea avea deja un sot care sa fie numai al tau, sa nu fie nevoie sa il imparti cu nimeni, totul sa fie in 2 nu ca in cazul tau vb deja de 3 persoane.nu stiu care e motivul ptr care nu isi paraseste nevasta dar cert este ca daca te-ar iubi indeajuns de mult relatia voastra era una armonioasa si poate acum era sotul tau, nu amant.de cate ori de sarbatori a-ti fost impreuna, de paste, de craciun sau de ziua ta?e greu acum sa il parasesti, inteleg asta, toti anii care au fost mai frumosi.incepand cu varsta de 20 ani i-ai trait alaturi de el ma intreb de cate ori ai plans din cauza distantei dintre voi, din cauza ca nu ai putut fi libera sau poate ca de multe ori ti-ai dat seama ca nu esti fericita asa cum ai fi vrut.daca te iubesti mai mult pe tine sigur vei gasi puterea sa pui capat relatiei, nicodata nu e prea tarziu dar daca mai astepti mult poate deja trecuta de varsta de 30ani nu vei mai gasi puterea sa iti mai intemeiezi o familie, care sa iti fie alaturi de tine la bine si la greu si de care sa fii mandra.am fost si eu candva in situatia ta dar fara voie, nu am stiut nimik, si-a jucat bine rolul de indragostit ptr prima oara, dar norocul meu a fost ca am aflat la timp nu eram indragostita de el, imediat am rupt relatia si mi-am reparat greseala pe care o face-am fata de mine ptr ca imi pierde-am timpul cu cineva insurat cu 2 copii, printr-o relatie pe care o am de 8 ani, iar barbatul asta e numai al meu.
0
23-11-2012, ora 14:40
rodiaa
Nu este medic/terapeut
rodiaa
daca te iubeste asa de tare de ce nu a divortat de nevasta? si de ce te-a batut? asta e iubire? nu ii mai gasi scuze, si tu esti din pacate la fel de vinovata ca si el. asuma-ti esecul si treci peste. ce se poate intampla daca te desparti de el? n-o sa te lase in pace? apeleaza la politie daca nu inceteaza. cauta-ti ceva de facut.
0
23-11-2012, ora 14:52
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Ce scuze puerile...ca sotia n-a fost alaturi de el la spital....de parca ai sti ce s-a intamplat in realitate intre ei si de ce n-a mai ajuns ea pe-acolo.

Normal, sotia este intotdeauna SCORPIA, iar el, saracul, este cel neiubit, neinteles si neajutorat.

Da, de obicei in momentul in care apare un amant/a intr-o casnicie, ceva nu merge. Si cu toate astea, nimic nu scuza interventia unei a 3-a persoane intr-o casnicie, sa-i dea sutul final.

Dar exista si situatii cand oameni fara caracter intretin relatii adulterine tocmai pentru ca sunt fara caracter.

Un om serios si cu constiinta nu poate trai in minciuna.

E doar parerea mea.
0
23-11-2012, ora 14:59
Cristinica_27
Nu este medic/terapeut
Cristinica_27
Ok. Ma voi abtine sa raspund comentariului dvs cu aceasi moneda; in acest fel nu s-ar mai justifica numele acestui site: ROMEDIC- PSIHOTERAPIE. Amalia si Ionela83 multumesc pentru suport. Eu ma voi retrage intrucat asteptarile mele erau cu totul si cu totul altele vis-a-vis de oamenii pe care credeam ca ii voi gasi aici.
Numai bine!
0
23-11-2012, ora 15:20
amailia
Nu este medic/terapeut
amailia
Ciorapel aici oamenii cauta intelegere nu critici !!!!imi pare rau sa vad cum toti stiti sa judecati ???un singur om ne va judeca si acela va fii EL!! o zi buna
0
23-11-2012, ora 15:23
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Amailia, ce sa fac daca asta e parerea mea?

Dar si din critici iti poti reconstrui viata, sa stii.
0
23-11-2012, ora 15:26
amailia
Nu este medic/terapeut
amailia
da iti dau drepate dar si criticile ar putea veni intr-un mod mai frumos, poate mai frumos spuse?asta e parerea mea :)
0
23-11-2012, ora 16:50
Michellin
Nu este medic/terapeut
Michellin
Probabil sotia domnului cu 2 femei, de aia nu s-a dus sa-l ingrijeasca in spital ca ia si ea bataie.asa cum ia si cristina 27...vai s-amar de viata ta cristina...roaga-te sa te ierte dumnezeu ca faci asa ceva.,...desparti o familie..

Ce simplu ar fi, daca sotia barbatului nu e alaturi de el cum zici tu, i-ar fi simplu amantului tau sa divorteze de sotie, dar e clar ca inca o iubeste de aia nu divorteaza...nu crede tu ce zice el, te tine de amanta clar, de atatia ani.. NU te iubeste, doar TE FOLOSESTE

Daca te bate de ce supararea mai stai cu el? Sau cum mai poti 'iubi' asa o persoana?Cum mai poti sa-l lasi sa te atinga dupa ce te bate?Groaznic...

Gaseste-ti un barbat care sa te iubeasca si sa fie doar al tau cum e si normal si toate vor intra pe un fagas normal, vei vedea..in cateva luni il vei uita
0
23-11-2012, ora 16:59
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
haide-ti sa fim serioase...poate si sotia domnului insurat este de vina...eu am o vorba...femeia il face pe om, daca speli si calci e imbracat frumos daca nu te ocupi de astea...e varza, greu gasesti un barbat sa puna mana sa faca ceva.asa ca cine stie ce putoare o avea acasa de a ajuns sa caute poate la cristina ce nu gaseste la femeia lui, si in plus cate femei maritate au si ele relatii la randul lor extraconjugale, daca te mananca trebuie sa te scarpini;)))asa ca ar fi mai bine sa lasam sa fie judecata de cel care are toata puterea asupra noastra, nu avem dreptul sa o judecam noi ca nici nu stii cand ajungi in situatia ei.
0
23-11-2012, ora 17:05
Michellin
Nu este medic/terapeut
Michellin
Daca amantul nu e fericit cu sotia si o iubeste pe cristina.e f simplu.sa divorteze si sa se casatoreasca cu ea..iti dai seama, au o relatie de 6 ani.fff mult...asa ca e clar ce vrea omul asta...oricum e gresit ce face fata asta si ar trebui sa-si vada de viata ei si sa-l lase ea in pace daca nu merge altfel.

Sa-si gaseasca un barbat singur care sa o iubeasca.si care are grija de ea, nu sa o bata...
0
23-11-2012, ora 17:40
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
te citez:
"Ma batut foarte rau (cu siguranta ma putea omora). S-a intamplat de 5-6 ori in decurs de vreo 3 luni. Iar in interiorul meu traumele s-au acumulat...pe zi ce trece mai mult. Acum nu mai pot merge nici la serviciu.ma simt sleita de puteri."

intrebare:
dar (oare) sotia lui poate merge la serviciu?????????
la spital????????
etc.

parere:
iata DE ACEEA ai mers TU si NU sotia..probabil a aflat de tine si te-a lasat..

Imi doresc SINCER sa-ti fie BINE alaturi de acest barbat daca, tu asa crezi.
O seara buna!
0
23-11-2012, ora 19:25
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Sincer, nu e domeniul meu, dar nu ma pot abtine de la comentarii, ' ma mananca degetele':))))). Cum sa stai sa iei bataie de la un barbat casatorit cu alta femeie? Societatea lupta contra violentei in familie, dar tu depasesti orice asteptari, stai sa iei bataie de la un adulterin sau cum ar zice o bunica a mea, de la dracu... Mai fata, tu esti masochista? Ca alta explicatie n-am pentru relatia asta sadomasochista...
0
24-11-2012, ora 23:24
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Totul are un pret, si tu il platesti cu varf si indesat nu judec pe nimeni dar povestea este insa abjecta. Afirmi ca ai facut psihoterapie, reia -o daca ai intrerupt, specialistul este antrenat si. platit sa-ti asculte amanuntele, sa te indrume, sa te faca sa intelegi mai bine situatia si eventual sa alegi cea mai buna solutie.
0
25-11-2012, ora 20:58
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
De ce oare sa "aruncam cu pietre"... stim oare cat e usor sa cadem in capcana, sa cadem in pacat... si cat de greu este sa revenim cu picioarele pe pamant ???
Daca poti intinde un pai celui care se ineaca fa-o daca nu... e mai bine sa nu arunci cu pietre... nu ajuta nimanui. Fiecare-si cunoaste vina si trage consecintele.
0
25-11-2012, ora 21:25
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Smaralde, sa inteleg ca ORICE e permis in viata asta, nu? Chiar si sa calci pe viata altei femei.

E bine de stiut, ca fetele care mai intra si citesc, sa realizeze ca un adulter NU e o problema grava...ca se pot pune sub paravanul "cine e fara de pacat, sa arunce primul cu piatra".

Nu stiu ce am, dar de data asta simt nevoia sa spun cu ferma convingere ca:

UNELE LUCRURI NU SE FAC NICIODATA IN VIATA!

Pur si simplu nu ai ce sa cauti in viata si casnicia alteia!

Chiar daca sunt toate pe duca, las-o sa ia decizia rupturii numai in functie de sufletul si dorintele ei, nu fortata de o intrusa care darama si ultima farama de stalp care-i mai sustine familia.


P.S. Ok, sa zicem ca gresesti, cazi in capcana, dar... ANI DE ZILE?!?
0
25-11-2012, ora 21:41
Cristinica_27
Nu este medic/terapeut
Cristinica_27
Daca imi pare rau de ceva este ca m-am adresat eu "adulterina fara caracter" cu "stimata doamna". Ciorapel, eu nu am jurat credinta nimanui in fata altarului cu atat mai putin acelei doamne. Wooauu tinem o casnicie ca poate se face la amanta mila de noi si il lasa...bun sistem de gandire. Cred ca pe asta il are si ea... Eeee, cum ar fi ca barbatul sa stea langa noi pt ca ii face placere? eeee, cum ar fi? Eeee, dar cum ar fi ca in integritatea ei, de doamna cu caracter sa o tina balamaua si sa lase un barbat care stie ca iubeste de 6 ani alta femeie? No face ca n-are bani... halal integritate...
0
25-11-2012, ora 21:49
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Aham, deci asa vezi tu lucrurile.


Atunci de ce nu te loveste adevarul in fata, ca nu numai de ea isi bate joc, dar si de tine?

Ce e asta? Fata tanara, sa-si iroseasca viata in mod ascuns si blamat de societate, pe langa unul care n-are caracter si nici educatie multa (ai spus ca te-a lovit) ?!?...

Cristina, ce iubesti tu la individul asta???

De ce nu-l lasi tu si-ti vezi de viata, sa-ti gasesti un barbat adevarat care sa te iubeasca, sa-ti fie loial si cu care SA-TI CONSTRUIESTI UN VIITOR?!?

Ai face cel mai bun lucru pentru viata ta!

Asa, vei fi mereu amanta, iar depresiile vor curge in lant in scurt timp, sa nu crezi ca o sa fii fericita in felul acesta.

Si-apoi o sa te muti dincolo, la tulburari psihice, unde o sa ti se spuna sa te indopi cu medicamente, ca asta ar fi solutia...cand de fapt solutia e sa-ti cureti viata de impuritati si sa mergi pe un drum frumos si doar al tau.
0
25-11-2012, ora 21:59
Cristinica_27
Nu este medic/terapeut
Cristinica_27
Gandesc asa pentru ca eu nu astept de la nimeni sa se ocupe de viata mea.din nici un punct de vedere. Imi asum integral tot ce se intampla in viata mea si nu blamez pe nimeni pentru ce mi se intampla. Tocmai de aceea consider ca am si ajuns sa nu depind de nimeni in viata.
In alta ordine de idei am incercat de multe ori sa renunt. Patetic, dar la un moment dat ma rugam pe la biserici sa pot sa ma desprind (si aici or sa curga probabil mesajele de gen "a intarat pacatoasa in biserica"- bagati doamnelor).dar am facut-o. Viata, noi, soata, Dumnezeu.habar n-am, ne-a adus din nou impreuna...iar eu stiu clar ca il iubesc...pe el...nu pe ea.
0
25-11-2012, ora 22:13
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Daca sotia lui ar fi fost eroarea din viata lui, atunci ar fi divortat. Dar el nu divorteaza pentru ca o iubeste, iar pe tine te percepe ca pe o posesie, nimic mai mult.

Dezleaga-te de individul asta pana nu-ti distrugi viata iremediabil.

As fi inteles sa lupti pentru o iubire frumoasa, pura, blablabla...dar individul asta NU reprezinta nici iubirea adevarata, si nici caracter frumos nu prea are.


Fa cum ti s-a spus mai sus, reia sedintele cu un psiholog, dar nu abandona pana nu-ti clarifici viata, trebuie sa se intample si asta la un moment dat.

P.S. Daca divorteaza de sotia lui, nu-ti dori sa te mariti cu el. Vei avea o casnicie de calvar, in afara pietroaielor pe care deja le taraste constiinta ta.
0
25-11-2012, ora 22:29
CRIS_LIA
Nu este medic/terapeut
CRIS_LIA
Ciao Cristinica ti am trimis un msj privat
0
25-11-2012, ora 22:31
Cristinica_27
Nu este medic/terapeut
Cristinica_27
Intrebare: DE UNDE STII? Crezi ca esti complet detasata de subiect pentru a da sfaturi obiective? Si de unde...stii tu ce taraste constiinta mea? Cum poti vorbi despre ceva despre care nu sti (decat din experienta proprie probabil, dar este doare experienta ta)? "Ceea ce te irita la celalalt spune multe despre tine" (C.G.Jung)
Adaugă un comentariu / răspuns
38 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul