Oare sa fie anexita?

15-02-2010
Diana-Ioana
Nu este medic/terapeut
Diana-Ioana
Nu stiu ce se intampla ca de la o vreme am o secretie alba si miroase destul de urat, ajung sa schimb destule absorbante de zi din acest motiv.Plus de asta dupa ce m-i se termina perioada de menstruatie si am contact sexual cu prietenul meu, aproximativ timp de 1 saptamana si ceva am un miros urat in contactul sexual si u stiu de ce ?Daca imi poate cineva raspunde astept raspuns, va multumesc.
3 comentarii
0
15-02-2010, ora 02:41
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa!

Sugestie: Folosiţi ceai Ginosept. Se prepară o infuzie din 1 lingură amestec, la un litru de apă. Se foloseşte extern prin intermediul a unor băi locale şi lavaje zilnice (spălături), până la dispariţia fenomenelor neplăcute (în special a leucoreei - scurgerea vaginală). Aceste spălături pot fi utilizate în combinaţie cu tratamentul clasic, cel alopat, prescris de medicul de familie sau de medicul specialist. Consultaţi medicul!


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
22-02-2010, ora 03:31
joyy10
Nu este medic/terapeut
joyy10
Mr.Nick ma poti ajuta si pe mn cu ceva te rog ? "am o problema am obervat acum cati-va ani mi'a aparut putin mai jos de fraul preputului(popular denumit ata) niste bubuite care imi cauzeaza mancarimi. Te rog sa ma ajutati sa stiu si eu de la ce este si dak v-a disparea sau trebuie tratata.Multumesc"
0
24-02-2010, ora 01:27
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Joyy10, vă rog să aplicaţi pe zona afectată (masând uşor regiunea pentru a favoriza pătrunderea cremei), Nidoflor (cremă - în strat subţire, de două ori pe zi, după ce v-aţi spălat, timp de 7 zile). Dacă după aceste 7 zile nu apar ameliorări semnificative, vă rog să consultaţi medicul de familie, pentru a vă da trimitere către medicul specialist; dacă apa acele ameliorări, continuaţi tratamentul timp de încă 7 zile şi, dacă nu v-aţi vindecat complet, consultaţi medicul.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
Cu respect,
Mr. Nick;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Răceala la ovare
  •