Oare pot fi insarcinata?

12-09-2012
ionelusa
Nu este medic/terapeut
ionelusa
Buna. Am o problema destul de mare.Imi e rusine sa relatez tot, insa nelinistea ma omoara.Am ceva timp de cand sunt cu prietenul meu, insa niciodata nu am facut sex/dragoste.Zilele trecute si mai exact joi, in timp ce ne tachinam si ne 'jucam', a fost un moment de nebunie in care am ajuns sa facem sex anal, iar la sfarsit a ejaculat foarte putin inauntru.Intrebarea mea este: exista cumva riscul sa raman insarcinata, avand in vedere ca eram in perioada fertila(a inceput pe 2 septembrie, iar ziua cu pricina a fost pe 6 septembrie, eu fiind pe stop in perioada 24-30 august), dar si faptul ca eu sunt virgina.Ar fi o situatie bizara sa raman, insa ma gandesc ca atunci cand a ejaculat sa nu fi sters eu putin si spre vagin.Am fost imediat si la baie, apoi m am sters cu servetel umed.Exista riscul sa raman.V-as ramane recunoscatoare pentru raspunsul dvs.Numai bine va doresc.
4 comentarii
0
12-09-2012, ora 14:19
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
De ce faci sex anal si nu vaginal? Nu inteleg chestiile astea. Te duc parintii la control periodic? Teoretic nu ai cum sa ramai insarcinata.
0
12-09-2012, ora 20:54
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Pe cale naturala, fara penetrare vaginala n-are cum sa apara sarcina.
0
12-09-2012, ora 21:53
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Ionelusa nu esti insarcinata.
0
12-09-2012, ora 22:54
ionelusa
Nu este medic/terapeut
ionelusa
Nu ar fi vorba de control, insa am niste chisturi ovariene care imi cam dau batai de cap.Au mai fost o data indepartate chirurgical, dar au crescut la loc.Ideea este ca imi provoaca un disconfort destul de mare si imi este frica sa fac sex vaginal deocamdata.Cred ca ar urma o noua interventie, dar momentan nu sunt pregatita.Iar problema relatata mai sus a fost o intamplare.Imi doresc ca ceea ce mi ati spus sa fie adevarat.Va multumesc din tot sufletul.Va raman recunoscatoare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •