Oare ce o fi? Sarcina?

16-11-2009
mihamik
Nu este medic/terapeut
mihamik
Buna, am si eu o problema cu menstruatia, luna aceasta trebuia sa imi vina pe 11-12 dar nici pana azi nu mi-a venit, pana acum nu am mai avut probleme cu dereglarile menstruale, imi venea regulat la 28 de zile rar la 27. Am un prieten de 2 ani de zile si facem dragoste neprotejat de cand ne-am cunoscut dar nu mi s-a intamplat niciodata sa imi inatrzie sau sa se deregleze.Dar luna aceasta cu o zi inainte sa imi vina menstruatia am racit, am avut febra, dureri in gat, nas infundat(nu stiu ce sa cred, dar cineva mi-a spus ca daca racesti, faci gripa inseamna ca esti racita in tot corpul deci si jos), am luat niste aspirina efervescenta si niste paracetamol. Oare de la asta sa imi iantarzie menstruatia? Astazi este a 4-a zi de intarziere. Inca nu am facut un test de sarcina o sa il fac saptamana aceasta dar pana atunci poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog! Va multumesc anticipat!
5 comentarii
0
16-11-2009, ora 11:25
nonni
Nu este medic/terapeut
nonni
eu nu am patit sa imi intarzie ciclul din cauza racelii. asi incepe cu un test de sarcina...sunt elocvente de la prima zi de intarziere.
0
16-11-2009, ora 12:38
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
caută la farmacie test de sarcină care să poate fi făcut î prima zi de întârziere şi apoi să vezi ce şi cum.
0
16-11-2009, ora 16:29
mihamik
Nu este medic/terapeut
mihamik
Va multumesc mult pentru raspunsuri! Astazi am facut testul de sarcina (Barza-strip) si a iesit negativ, in schimb menstruatia nu a venit si nici raceala nu a trecut complect, este a 5-a zi de intarziere! Ce ar putea fi? Va rog ajutati-ma ! Va multumesc!
0
16-11-2009, ora 16:34
nonni
Nu este medic/terapeut
nonni
nu prea imi place barza, stiu cazuri de fals-negativ. asi fi recomandat un sure-check sau macar sa faci cu urina de dimineatza...dar nu vreau sa isist asupra sarcinii..poate nu e.

daca nu e sarcina probabil o dereglare, ar fi bine sa vb cu un ginecolog.
0
18-11-2009, ora 16:50
mihamik
Nu este medic/terapeut
mihamik
Offf.este o 7-a zi de intarziere, inca nu mi-a venit, nu stiu ce sa mai cred, am facut astazi iar un test de sarcina (Narcis-banda) si tot negativ a iesit! Nu am nici un simptom de sarcina, dar nici senzatia ca mi-ar veni menstruatia.Va multumesc pentru raspunsuri si astept in continuare sfaturile voastre!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •