Oare am ramas ? e vreun risc pt mine ?

17-02-2008
karroly
Nu este medic/terapeut
karroly
Buna seara am si eu o problema... Am o intarziere a CM de 11 zile iar acum o saptamana am facut un test de sarcina care a iesit negativ dar CM tot nu mi-a venit si am ajuns la 11 zile de intarziere. Dupa ce am facut acest test am mai avut contact sexual neprotejat cu sotul meu si de doua ori sa intamplat sa ejaculeze in mine. De cateva zile sanii mei au devenit mai mari si mai grei si mananc foarte mult problema este ca nu beau mulye lichide ca atunci cand trebuie sa imi vina CM nu am nici macar o brobonita pe fata si nu am dureri de mijloc sau de burta. eu acum trei luni am facut o operaie de chist ovarian drept. Exista vreun risc pt mine sau pt sarcina ? Sunt oare gravida ? Sa mai repet testul sau e doar o intarziere normala a CM ? Va rog foarte mult sa imi raspundeti, va implor. Va multumesc anticipat. Karroly.
4 comentarii
0
18-02-2008, ora 00:00
ileana_cons
Nu este medic/terapeut
ileana_cons
E simplu, repetati testul. ideea e ca daca aveti viata sexuala si nu folositi nici o metoda de protectie, o sarcina este oricind posibila.
0
18-02-2008, ora 00:00
karroly
Nu este medic/terapeut
karroly
Va multumesc pt raspuns dar problema mea este ca nu stiu daca imi afecteaza cu ceva mie sau sarcinii operatia facuta acum 3 luni...
0
18-02-2008, ora 00:00
ileana_cons
Nu este medic/terapeut
ileana_cons
Eu nu vad ce fel de risc ar putea fi. Intrebati ginecologul la primul consult, dar convingerea mea este ca nu va poate afecta.
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
0
18-02-2008, ora 00:00
karroly
Nu este medic/terapeut
karroly
Va multumesc foarte mult, nu prea pot sa iau legatura cu dr. meu deoarece nu sunt in tara dar oricum acum sunt mai linistita. Inca o data va multumesc foarte mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: