O problema ciudata...

03-09-2014
Alinavaecus93
Nu este medic/terapeut
Alinavaecus93
Buna ziua!
De 2 zile am o mica durere de penis insa nu constanta, ci doar atunci cand strang putin partea din dreapta a capului penisului.De asemenea am o durere in partea de jos a abdomenului in zona stanga, o durere surda, nu foarte tare insa indeajuns incat sa o constientizez.O durere ca si cum te-ar fi lovit cineva in testicole si te doare putin, doar ca la mine e intr-o singura parte, in partea de jos stanga...
Testicolele sunt in regula, nu exista nimic ciudat, iar urinarea o fac fara problema.Urina este in regula... Si toata aceasta problema a inceput de luni cand am avut o erectie putin dureroasa.
De asemenea, durerea din partea de jos dispare cand stau in picoare sau cand stau intins.Doar cand stau pe scaun, apare aceasta mica durere in partea stanga jos.(o localizare mai exacta, deasupra penisului, dar mai in stanga)
Durerea apare cand stau pe scaun mai mult timp, iar la nivelul penisului doar cand strang mai puternic glandul, insa tot si aceasta durere nu e o durere mare si mai degraba de disconmfort)De asemenea mentionez ca de mic port lenjerie destul de stramta si penisul in erectie e putin rotit spre dreapta si putin curbat spre stanga.
Nu stiu ce ar putea fi, si as aprecia enorm de mult un sfat venit din partea dumneavoastra!
Va multumesc mult!
1 comentarii
0
04-09-2014, ora 10:28
Alinavaecus93
Nu este medic/terapeut
Alinavaecus93
Dupa 2 zile, am ramas fara nici un fel de durere la nivelul penisului.Doar ca am o durere mai mult care jeneaza sub ombilic in partea stanga..si se pare ca apare mai mult cand stau pe scaun.Cand stau intins sau in picioare nu simt absolut nici o durere, e ca si cum nu as avea nimic.
Cam ce ar putea fi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •