O posibila sarcina cauzata de lichidul preejaculator?

16-01-2013
islord
Nu este medic/terapeut
islord
Buna seara! As dori sa stiu daca e posibil o sarcina in urmatorul caz:
-eu cu prietena mea ne-am decis sa facem sex, am inceput preludiul, ea mi-a atins penisul care era in erectie fara prezervativ, ne-am mai jucat putin eu m-am apropiat putin cu penisul de zona ei genitala dar nu a existat o penetrare, am introdus un deget in vagin pentru masturbare, apoi mi-am pus prezervativul si am continuat actul sexual.
-in apropierea orgasmului, avand prezervativul pus(verificat de 2 ori daca s-a rupt)am scos penisul ejaculand in exterior purtand in continuare prezervativul si avand distanta fata de vagin.
-tind sa cred ca ea era in perioada fertila deoarece am facut niste calcule care indicau acel lucru.
Dupa o perioada de vreo 10-11 zile aproximativ de la actul sexual prietena mea a prezentat o senzatie de greata din spusele ei nu prea grava dar indeajuns de tare incat sa se simta rau.(Doar o singura data pe toata perioada)
Ne-am consultat (specific adolscentei ne-am speriat amandoi neestind ce mai este de facut)si dupa ce ne-am adus aminte ce s-a petrecut mai exact, ne-am gandit ca putin din lichidul preejaculator ar fi putut ajunge in zona vaginului.
Momentan incerc sa ma mentin calm sa nu o sperii prea tare(lucru ce deja s-a intamplat)
As dori un sfat profesionist sau cel putin cu experienta, am consultat 10 de site-uri, nici un raspuns concret.
Doresc sa stiu daca este posibil sa fi ramas insarcinata din aceasta cauza?Si daca a ramas ce mai pot face?
Din calculele mele au trecut doar 9-10 maxim 11 zile de la actul sexual.Cand ar putea efectua prietena mea un test de sarcina? Am auzit ca se efectueaza la 21 de zile dupa actul sexual.Eu stiam ca lichidul preejaculator are rol lubrifiant, nu cred ca a patruns o cantitate asa mare, si am urinat in prealabil fiind la o petrecere(nu eram in stare de ebrietate ci doar bausem putin/perfect constient totusi)
P.S:Nu sunt pregatit sa fiu tata si nu am pe cine sa intreb! As aprecia niste raspunsuri, nu niste critici sau insulte!
Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul