O pata tranparenta.

05-04-2009
darriusro
Nu este medic/terapeut
darriusro
Buna seara,

1. De un an si ceva am constatat ca vad o mica pata traparenta, care se misca odata cu globul ocular, nu i-am dat importanta.
Este prezenta tot timpul, mai ales la lumina, si cand inchid ochiul la lumina, acesta pata pe care nu stiu cum o cheama in termeni medicali, oarecum tranparenta, ca si cum o pojghita pe luciul apei si vezi in interiorul ei forma.
Doresc un tratament eficient, si daca e nevoie de un control oftalmologic.
2. Pe globul ocular, suprafata alba, sunt prezente vase capilare, foarte vizibil, nu deranjeaza, dar as vrea sa stiu de ce apar. Mentionez ca au aparut mai tarziu, am 33 ani. Uneori simt ca imi obosesc ochii, insa rar, nu port ochelari si citesc foarte bine aproape si la distanta.
Mii de multumiri.

George
2 comentarii
0
06-04-2009, ora 22:37
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Da, in urma examenului oftalmologic, se poate stabili cauza simptomatologiei dumneavoastra ; Este necesar un examen biomicrospic atent;poate fi vorba despre o leziune localizata oriunde la nivelul corneei, cristalinului, vitrosului( modificari ale transparentei vitrosului de diverse etiologii, decolare posterioara de vitros ) si de asemenea este necesara examinarea retinei prin oftalmoscopie sau biomicroscopie; in urma consultului, se stabileste diagnosticul si se alege conduita terapeutica adecvata; numai bine
0
08-04-2009, ora 20:22
darriusro
Nu este medic/terapeut
darriusro
va multumesc

g
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.