O opinie din partea dumneavoastra, nu mai stiu ce sa mai fac !

15-02-2014
Shuffy
Nu este medic/terapeut
Shuffy
Buna ziua am 24 de ani, ma numesc Dorin si de vreo 2 luni de zile ma confrunt cu o situatie de care vad ca nu pot scapa. Am dureri abdominale in partea stanga sub coaste, cand stau asezat pe partea stanga ma inteapa parca si la inima, sunt balonat am gaze si ragaieli fregvente, scaun anormal si constipatie si bolboroseli in stomac cand stau pe spate intins. Simt o arsura pe coloana intre omoplati. Dese ori dupa ce mananc mi se face rau am stari de ametiala si anexietate cateodata chiar si atacuri de panica.Cate o data am multa saliva in gura si scuip sputa cu firicele maroonii si sange. Am fost la 2 controale de EKG si mia iesit testul bun. Mananc foarte mult si imi transpira labele picioarelor. Mancarimi nazale si rectale, tusesc ocazional. Am o senzatie de disconfort pe toata perioada zilei, seara ma trezesc din somn, si cate odata nu dorm am insomnii. De 2 ori am ajuns la urgenta cu durri abdominale si senzatie de ameteala si nod in gat. Am cateodata stari subfebrile am avut temperatura 35, 6. Am fost la Radiografie bariu si am fost depistat cu ulcer duodenal, am facut si test pt scaun si am fost depistat cu chist lambilii, am ajuns chiar si la psihiatru.
Am fost la 3 doctori si 3 diagnostice diferite am primit :
1. Ulcer duodenal
2. Chist lambilii
3. Anxietate

Am terminat tratamentele cu toate pt bolile mentionate si tin sa mentionez ca ma simt la fel incontiinu dureri si starii de disconfort.
Mentionez ca 3 dintre amici mei si o amica, sufera de jumatate din simptomele de mai sus.
As dori si eu o parere din partea dumneavoastra. poate fii tbc sau orice alta boala ?
1 comentarii
0
17-02-2014, ora 02:46
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Eu consider ca in principal ar trebui sa va tineti de medicul gastro-enterolog care sa va coordoneze toate investigatiile de care aveti nevoie si sa va stabileasca si tratamentul necesar. El va va recomanda si sa consultati alti specialisti daca va considera necesar. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.