O eventuala sarcina!

05-11-2013
contsimplu
Nu este medic/terapeut
contsimplu
Bine v-am gasit si am intrat aici cu o simpla intrebarea dar totusi destul de complexa legat despre o eventuala sarcina!

In data de 18-19 noiembrie 2103 am intretinut relatii sexuale cu o domnisoara! In urma acestei partide de sex problema se pune in felul urmator!

In data de 29.09.2013 a avut ciclul menstrual si in data de 4-5 i s-a oprit! Dupa cum am spus in datile de 18.10.2013 respectiv 19.10.2013, am facut sex neprotejat! In urma acestui sex neprotejat nu i-a venit ciclu.ea spune ca i-a intarziat, ca de atunci trebuia sa ii vina! La cateva zile dupa intalnirea cu mine, nu stiu exact cate, si-a facut un test barza si i-a iesit negativ! Sambata aceasta va mai face unul sa vedem ce spune! MI-a spus ca nu are nici o urma cum ca i-ar veni ciclul menstrual!

Ceea ce vreau sa spun f important este ca aceasta partenera mi-a spus ca desi e speriata, a mai patit asa candva de i-a intarziat 1-2 luni ciclul menstrual, plus ca ea este o persoana careia nu ii vine regulat! Doi la mana ea a fost intr-o relatie timp de 3 ani de zile dar a esuat si a facut pauza aproape 1 an de zile fara sa intre in contacte sexuale.dupa 1 an de zile m-a cunoscut pe mine si am avut acele 2 zile de sex! Trei la mana, legat despre mine pot spune ca de n ori am facut fara prezervativ cu partenere diferite insa niciodata nu mi s-a intamplat sa imi spuna vreauna ca nu vine...concluzia mea este ca domnisoarei i s-a produs o dereglare hormonala tinand cont ca a facut-o dupa o perioada luna, nu ii vine nici regulat si a mai patit sa ii intarzie f mult.

Daca sambata iese pt a2a oara negativ...sa stam linistiti sau.? Testul 1 a fost Barza iar al 2 lea va fi cu sure check! Astept opiniile vostre legate despre cele spuse mai sus
1 comentarii
0
10-11-2013, ora 16:14
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cum a iesit testul de sarcina de sambata ? Daca nu a facut sex o perioada mai lunga si nu are menstruatie regulat nu inseamna ca nu poate ramane insarcinata...Dupa parerea mea, perioada in care a-ti avut relatii era cea fertila..dar e posibil si sa fie doar o dereglare hormonala..deci, cum a iesit testul ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •