O durere puternica la ochi

15-11-2009
MaDa00
Nu este medic/terapeut
MaDa00
Buna ziua! Am nevoie de un sfat ! De 2 saptamani am avut ulcior...prima data la ochiul drept iar apoi la ochiul stang.in fiecare duminica imi iesea..acum duminica asta nu mia mai iesit, dar am de vreo 3 zile o durere la ochiul stang si cand trag de pleoapa sa vede ceva jos rosu adunat asa.sa se fi spart vreun vas de sange?:-?
Azi noapte debea am dormit.deoarece ma durut si capul tot odata cu ochiu ! AA si ptr ochii ca sa-mi treaca ulciorul am luat prima data picaturi si oxacilina.iar acum la al 2 am luat tot oxacilina si unguent. sa fie de la unguent?:-? Chiar nush.! Va multumesc mult ptr raspunsuri!
2 comentarii
0
16-11-2009, ora 20:52
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Cel mai bine este sa mergi la un consult oftalmologic;Se pare ca este vorba despre un nou hordeolum( orjelet); continua tratamentul cu Oxacilina 500mg la 6h, 6 zile, Nurofen 3 tb pe zi, 3 zile; local, iti recomand igiena locala riguroasa cu un sampon " No Tears", dimineata si seara; Ciplox colir-1 picatura de 5 ori pe zi in AO( amandoi ochii ) 7 zile, iar seara, Ciplox unguent oftalmic-1 aplicatie in sacul conjunctival inferior si la nivelul marginilor palpebrale, 7 zile; numai bine
0
16-11-2009, ora 20:53
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Iti recomand si cicloplegie;
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.