OTITE REPETITIVE SI CRISE DE BRONSITA ASMATICA

28-08-2010
rimonarom
Nu este medic/terapeut
rimonarom
Mesajul meu se adreseaza domnului doctor cu rugamintea de a avea un sfat.

Pe scurt: fetita mea in varsta de 3 ani ( care merge la gradinita) face otite repetitive si de anul trecut si crize de bronsita asmatica ( care cred ca sunt rezultatul unei bronsiolite netratata desi am vazut medicul la timp; in Canada medicii nu dau medicamente la bronsiolite spunand ca totul este viral). Otite face cam una pe luna. Le-am tratat de fiecare data cu Amoxicilina. Pentru crizele asmatice ii facem aerosol cu Flovent ( cortizon) si Ventolin( salbutamol) insa sunt crize destul de severe si nu stim care ar putea fi cauza. In familie nu avem ( parinti, frati, bunici, etc.) cazuri de ASTM. Are probleme mari de respiratie ( rapida, cu tirage la gat si la diafragma) la fiecare raceala sau virus care-l ia. Am vazut un ORL care in mare viteza ne-a recomandat tuburile care se implanteaza in timpan, insa noi suntem rezervati in privinta acestei interventii, dar ne temem de diminuarea auzului. Fetita mea cam sforaie si noaptea. Ne-am gandit ca poate cauza tuturor acestor probleme sunt vegetatiile.

Va rog din suflet pe seama celor relatate sa ne dati un sfat ca suntem la capatul puterilor: stam mai mult la spital decat acasa si mai avem si inca un bébé de 19 luni pe care-l chinuim plimbandu-l fortat cu noi.

VA MULTUMESC CA EXISTATI SI SPER CA VOI REUSI SA OBTIN UN SFAT DIN PARTEA UNUI PROFESIONIST AL MEDICINEI. Rimona
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul