OSTEOM - sinus frontal paramedian dreapta.

19-05-2012
p7o7p7
Nu este medic/terapeut
p7o7p7
Buna ziua dl. doctor.
Ma numesc Aurel am 38. de ani, in urma cu 15 ani (suflind nara dreapta) mi-sa umflat pleoapa ochiului drept, am avut impresia ca imi sare ochiul din cap, de atunci la ori ce raceala sau daca stateam in(curent) de aer mi se umfla pleoapa ochiului drept.
Cu un an in urma am inceput sa am dureri de cap frontale, ameteli, greata dimineata, uneori amorteli ale virfurilor degetelor la picioare si miini, ochiul drept a inceput sa imi iasa din orbita putin si sa deplasat in jos si spre exterior, ma doare destul de des mai mult noaptea.
Acum trei luni am facut examen C.T. dupa care urgent un R.M.N.- CONCLUZIE- formatiune inlocuitoare de spatiu cu densitate calcara, cu diametrul cranio-caudal de aprox.3, 3 cm. si un diametru transv.de 2.cm.Posterior formatiunea patrunde intracerebral la nivelul lobului frontal drept fara a se evidentia modificari de semnal la nivelul parenchimului cerebral adiacent, sistem ventricular simetrc de talie normala.Lateral formatiunea patrunde la nivel de contur orbital comprimind muschiul oblic superior al lobului ocular drept.Caudal formatiunea se extinde la nivel de celule etmoidale anterioare drapta.
Dl. doctor va rog da-ti-mi un sfat, ce trebuie sa fac, sa stau asa, trebuie sa ma operez urgent, operatia este dificila, pot sa apara complicatii.Am si diabet tip 2.Astept nerabdator raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
05-07-2012, ora 11:51
Stancu Alina
Nu este medic/terapeut
Stancu Alina
Buna ziua, baiatul meu a fost diagnosticat cu osteom sinusoidal dreapta si mi s-a recomandat sa- i fac tomograf in urma radiologiei.Intrebarea mea este cemedic imi recomandati si daca este nevoie de interventie chirurgicala.Problema este ca sunt foarte putini medici care discuta cu pacientul sau familia pentru a intelege ce anume inseamna afectiunea de care sufera.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul