OCD (Tulburare Obsesiv - Compulsiva) vs Cafea

22-10-2010
Varlaam
Nu este medic/terapeut
Varlaam
Iau Sertralina (Zoloft) 50 mg si Alprazolam (Xanax) 1mg o data pe zi pt OCD/Tulburari Obsesiv-Compulsive.
Urmez tratamentul de jumatate de an.

Totul e bine si frumos, in schimb am o problema, ma simt mai tot timpul obosit oricat as dormi, mai ales dupa masa (nu conteaza care din ele) si imi vine greu cateodata sa ma si misc pana la alimentara. In concluzie imi vine foarte greu sa lucrez.
Nu stiu cat de intelept ar fi sa incerc o ceasca de cafea inainte de lucru in fiecare zi. Am mai incercat inainte si intr-adevar imi revinisem si eram in stare de lucru, dar dupa cateva zile incepusem sa simt putina anxietate / stres specific OCD, obsesii. O fi fost din cauza de medicamente, placebo (intrucat mi-e cam frica de cafea - ma gandesc ca interactioneaza) sau doar o pasa proasta?
Cat despre alcool, consum ocazional 1-2 pahare de vin (la cateva saptamani) si e ok, nu am nimic.

E cafeaua de vina in toata ecuatia?
Sfaturi, sugestii, o alternativa la cafea daca nu?
Am nevoie de ceva sa ma trezeasca putin.
Nu am fost niciodata consumator de cafea (in schimb mancam mai demult cantitati industriale de ciocolata, acum ocazional), pentru ca nu am avut nevoie si nu pot sa zic ca imi place, dar intrucat stiu ca isi face efectul, ma intreb daca e bine.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul