Numar mic de trombocite

19-04-2010
dea87
Nu este medic/terapeut
dea87
Mama mea a fost intrenata in spital pentru o interventie la rinichi deoarece are piatra. In urma analizelor a reiesit ca are numarul de trombocite de 92.000. Doctorilor li s-a parut numarul mic asa ca ia-u facut injectii pentru marire. A doua zi numarul era 104.000. Dupa alte 3 zile au scazut mult mai mult ajungand la 64.000. Care credeti ca este cauza? Eu una sunt disperata ca are si crize de rinichi. Ajutati-ma va rog.
2 comentarii
0
19-04-2010, ora 13:44
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Aceasta este o dovada sigura si evidenta ca tratamentele alopate nu fac nimic bun ci numai rau.
Este o prostie sa credeti ca numarul de trombocite poate fi crescut cu toxine chimice si ca toxinele chimice date fie si de medici ar ajuta pe cineva. Este normal ca daca rinichii nu mai functioneata bine sa fie scazut numarul de trombocite. Daca i se scoate piatra atunci poate se amelioreaza.
Operatia insa nu poate elimina si cauza de la care cresc pietrele asa ca ele vor creste mai departe dupa operatie. Un tratament mai intelept si cu folos ar fi un tratamente homeopat la un medic homeopat cu experienta. Ajutati-o pe mama cu ceauri si remedii naturiste si feriti-ave pe viitor de tratamente ca cel de mai sus de la doctori caci o aduca numai de la rau la si mai rau.
0
19-04-2010, ora 16:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimată d-nă, care a fost diagnosticul pus de medici? (Purpură trombocitopenică idiopatică?, Purpură trombocitopenică autoimună?...).



Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.