Nu stiu exact care ar fi problema

04-08-2011
qazwer
Nu este medic/terapeut
qazwer
BUNA ZIUA.
am o durere mica in partea dreapta (zona ficatului), gust amar in gura, oboseala, durere de cap, pete rosii mici pe maini care apar si dispar singure. cand apar simt durerea cand nu le mai am nu prea se mai simte durerea din dreapta.

Toate astea au pornit acum 2 sapamani cand am luat ibutin care nu mi-a priit cred si am facut nistepete mari pe palme care ma mancau, apoi a luat tratament cu aerius, medrol si clorocalcin, de la medrol mi s-a facut rau si am fost la spital unde mi-au administrat ceva in perfuzie si dupa 2 zile mi-a trecut ce aveam pe mana si mi-au zis sa iau caritine. in perioada in care am luat claritine eram ca o leguma (somnolenta. oboseala, durere mica in piept respiratie greoaie, durere de cap) dupa toate astea am ramas cu pete mici care apar si dispar, o mica durere de cap, ameteala, durere mica si in zona ficatului, stare de oboseala si amar in gura

va rog sa imi spuneti daca stiti ce a putea fi. va multumesc mult.
1 comentarii
0
04-08-2011, ora 22:22
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Cred ca ti-ai dat fierea peste cap, probabil de la medicamentul acela, de aceea si gustul amar in gura si durerea in zona ficatului, probabil o resimti sub coasta, mergi la medicul de familie, sa te consulte si eventual un tratament..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.