A doua zi dupa sex, ma doare burta. Nu stiu dak e in regula!!! as dori niste pareri

04-08-2009
carmencarmen
Nu este medic/terapeut
carmencarmen
Buna! am si eu o nelamurire...de fiecare data dupa c fac dragoste a doua zi ma doare burta...cineva mi-a spus ca s-ar putea sa fie din cauza pozitiei si sa ma doara muschii dla burta...eu am luat in calcul si solutia aceea de pe prezervativ...probabil nu-mi prieste...nuj c sa cred...la ginecolog nu vreau sa ma duc pt ca nu am fost niciodata si mi-e si un pic rusine..si nici nu prea am cu cine sa ma duc.si am inteles k e scump un consult..va rog spuneti-mi parerea voastra...un sfat ceva...thanks
6 comentarii
0
04-08-2009, ora 16:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Incearca sa nu mai ai raporturi sexuale timp de minim o saptamana. Daca dupa aceasta perioada tot ai problemele pe care le-ai precizat, consulta un medic ginecolog fara rusine!
Toate cele bune;)
0
06-08-2009, ora 09:10
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Mmmm, nush ce sa zic dar nu cred ca lubrifiantul de pe prezervativ sa aiba ce va care sa-ti provoace discomfort...Mai repede fa un consult ginecologic(lasa rusinea) pt ca e posibil sa ai o anexita, ceva..
0
24-08-2009, ora 18:42
AnnnaG
Nu este medic/terapeut
AnnnaG
Du-te la ginecolog. Daca ai inceput viata sexuala e normal sa o faci, si pe urma e un medic oarecare. Incearca sa convingi o prietena sa mearga cu tine, asa iti va fi mai usor. In unele orase sun centre de planificare familiala, unde poti face vizite, analize si sprijin pt toate problemele cu care te poti confrunta la inceputul vietii sexuale si pe urma e gratuit.
0
29-08-2009, ora 00:11
mariairina
Nu este medic/terapeut
mariairina
buna!am si eu o intrebare!acum 3 zile mi-am inceput viata sexuala...ne-am protejat...dar am incercat putin si fara prezervativ, dar orikum nu a fost nimik, , , nu a ejaculat delok...adik, , , poate fi vreun risk de sarcina???sau altceva?????
0
04-09-2009, ora 18:40
AnnnaG
Nu este medic/terapeut
AnnnaG
pt mariairina draga poate fi orice. in timpul excitarii, din penis pot iesi mici cantitati de lichid seminal, suficiente insa pt o sarcina si orice altceva. de prezervativ ati auzit?
0
10-09-2009, ora 19:26
mariairina
Nu este medic/terapeut
mariairina
salut!!iarashi, , , deja mi-a venit menstruatia, e posibil sa mai fiu insarcinata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  • Durere de burtă
  •