Nu stiu ce sa mai fac si ce medicamente sa mai iau

14-01-2010
didita
Nu este medic/terapeut
didita
Din luna august a anului trecut au aparut problemele. Am fost la ginecolog pentru ca ma dureau ovarele si ma ustura in partea dreapta. Prin urmare am fost diagnosticata cu un chist de 5 cm si cu o anexita. Am luat anticonceptionale Melleva pt chist, zanocin pt anexita, mi-a dat si ovule, iar cand am mers la control la inceputul lunii ianuarie al acestui an chistul se pare ca disparuse si la fel si anexita. Acum la 2 saptamani dupa control, si tin sa precizez ca inca iau anticonceptionale dar Logest si sunt la al treilea tratament cu ovule pt ca am si o infectie, au inceput iar sa ma doara ovarele si sa ma usture un pic in partea dreapta. Nu stiu sincer ce sa mai zic. De aproape jumatate de an ma chinui cu analize, pastile si parca tot degeaba:( Am cheltuit vreo 10 milioane de lei vechi. Intrebarea mea este totusi e posibil ca sa-mi reapara din nou chistul atat de repede, sau iar o raceala, sau ma gandesc ca poate ar fi de la ovulele pe care le iau pt ca deja simt ca sunt prea multe. Va rog o parere daca se poate.Va multumesc.
3 comentarii
0
15-01-2010, ora 07:55
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Vă recomand un tratament homeopatic ca metodă de primă alegere în cazul dv. Cu atâtea antibiotice şi hormoni nu ajungeţi prea departe, după cum deja aţi observat.

Este preferabil (dar nu absolut obligatoriu) ca înainte de a vă decide să mergeţi la homeopat, să opriţi tratamentul hormonal. Aceasta, doarece anticoncepţionalele pot face mai dificil atât diagnosticul homeopatic cât şi tratamentul. Oprirea anticoncepţionalelor se face întotdeauna terminând o folie odată începută, apoi nemailuând alta.
0
15-01-2010, ora 09:30
didita
Nu este medic/terapeut
didita
Va multumesc pentru raspuns domnule doctor. Cred ca asa am sa fac pana la urma. Desi nu stiu exact ce inseamna acest tratamentul homeopat ar am sa ma interesez. O zi buna.
0
15-01-2010, ora 13:03
skoika
Nu este medic/terapeut
skoika
Sirbu Marina fetita in varsta de 5 ani, diagnosticata cu defect septal ventricular perimembranos.stare generala buna, costienta prezenta, afebril, hipotrofie ponderala, tegumente si mucoase normal colorate, testsubcutanat bine reprezentat, faringe normal colorat, micro-poliadenopatie laterocervicala bilaterala, sistem osteo-articular:integru, mobil toarce normalconformat, murmurvezicular prezent bilateral, zg.cardiaceritmice.A:88 b/min, suflu sistolic grad 3/6p.s.s, farafrecatura pericadica, pulsuri femurale prezente fara semne de iritatie meningeana sau semne de focar, TA:100/60 mmHg, G:19 kg.RTg Torace AP:ICT 0, 52, cord drept drept marit;TAP usor dilatat;fara leziuni pleuro-pulmonare acute.EKG:RS, AV:91 b/min, ax QRS intermediar, traseu electric corespunzator varstei. este caz de operatie?va rugam ajutatine.-.multumim
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: