Nu stiu ce sa mai fac !

14-11-2010
Mihaiss
Nu este medic/terapeut
Mihaiss
Buna ziua.Am 20 de ani si de peste 5 ani ma confrunt cu niste dureri de cap insuportabile.Ce e ciudat este ca ma doare doar in partea dreapta a capului de la arcada pana la ceafa.Tin sa precizez ca, cu partea dreapta nu mai aud la fel de bine ca si cu cea stanga, nu mai vad la fel de bine cu ochiul drept.Am fost la medic, mi-am facut tomograf, EEG, control la urechi, ochi, dinti dar nimic.E ciudat ca atunci cand incep durerile imi lacrimeaza ochiul si am senzsatia ca mi se umfla fata.simt cum ma doare pielea capului.am incercat mai multe variante ca : lipsa de oxigen, statul prea mult la pc / tv, nervi, stres etc dar nimic.din analize nu au gasit nimic.
Azi dimineata pe la 6 am avut iarasi o criza dupa care am luat un algocalmin si m-a calmat.pe la ora 10 m-a apucat iarasi si m-a lasat acum.Ce ar putea fi?Va rog nu-mi sugerati sa ma duc in bucuresti la medic pt ca stau in celalat capat de tara.

Va multumes, Mihai
1 comentarii
0
26-12-2010, ora 15:58
Marcela Nedea
Nu este medic/terapeut
Marcela Nedea
As vrea sa te pot ajuta in problemele medicale pe care le-ai descris. Te sfatuiesc sa-i telefonezi domnului Acad. Prof. Dr. Constantin Popa, medic primar neurolog, sef sectie neurologie la Institutul national de neurologie si boli cardiovasculare din Bucuresti, care acorda consiliere telefonica gratuita in fiecare vineri intre orele 10:00--11:00 la telefon 0785195503.
Eu am aflat telefonul dintr-un pliant pentru un call center medical de indrumare telefonica pentru pacienti.Aici, la numarul 0903900300, apelabil numai din reteaua Romtelecom, iti raspund la telefon profesori si specialisti de renume din diverse specialitati cum ar fi chirurgie, ortopedie, reumatologie, ORL, pneumologie, neuropsihiatrie, ginecologie, uro-nefrologie, virusologie, medicina de familie si altele.Doctorii raspund la telefon dupa un orar ca la cabinet si iti dau sfaturi medicale, te indruma spre spitale sau alte centre medicale.Daca nu gasesti medicul la telefon cand suni, poti sa anunti la 0213364079 care e problema ta medicala si ei iti comunica ora la care poti gasi specialistul. Sper ca iti va fi de folos informatia si iti doresc multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.