acum 2 ani cand dintr-o data am simtit o durere in partea dreapta jos...

16-07-2011
Fireinthesky
Nu este medic/terapeut
Fireinthesky
Buna ziua,

Stiu ca este mult de citit, insa doar asa pot explica ce am. Problema mea a inceput acum 2 ani cand dintr-o data am simtit o durere in partea dreapta jos, in zona apendicelui. Prima data am zis ca e apendicele si cum nu facusem operatie, ma cam speriase gandul ca o sa ma operez. In fine am asteptat sa vad daca se inrautateste situatia. Cum totul a fost ok, nu m-am mai dus la spital. In schimb de atunci tot simt un discomfort in acea zona. Am fost la diferiti doctori particulari; mi s-a zis de fiecare data ca nu este vorba de apendicita; am urmat un tratament pentru rinichi. Dupa 3-4 luni problemele au disparut, m-am simtit ok vreo 3 saptamani dupa tratamentul de rinichi, apoi iar a inceput sa apara discomfortul. Am fost la spitalul judetean de 2 ori, la spitalul militar din Constanta, nimic de apendicita; mi s-a spus ca am probleme cu stomacul desi eu simteam discomfortul in dreapta jos. Am facut o endoscopie si a rezultat reflux esofagian; am urmat si aici un tratament. Si dupa 2 ani inca mai simt acelasi discomfort in dreapta jos. Deja nu mai stiu unde sa merg sa mi se dea o explicatie logica si poate un tratament eficace. Ma gandeam sa merg sa fac un RMN, si aici as dori sa ma ajutati sa imi spuneti daca ar fi indicat si daca asa as putea afla mai rapid raspunsul la problema mea. Nu mai vreau sa umblu din spital in spital sa mi se zica ca am nu stiu ce la stomac sau rinichi si dupa tratament sa ma simt la fel.
5 comentarii
0
16-07-2011, ora 18:35
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
intrebare:
AI cumva probleme cu constipatia? daca DA, cauta s-o rezolvi sau scrie si-ti voi recomnada ceva. numai bine.
0
16-07-2011, ora 18:42
Fireinthesky
Nu este medic/terapeut
Fireinthesky
Nu am probleme cu constipatia. Am un scaun normal si rar mi s-a intamplat sa am probleme.
0
16-07-2011, ora 18:52
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
ce-ati avut la rinichi???
0
19-07-2011, ora 15:30
Fireinthesky
Nu este medic/terapeut
Fireinthesky
Imi cer scuze ca nu am mai avut posibilitatea sa intru pe forum. La rinichi mi s-a spus ca i-am avut inflamati, ceva depuneri nu mai stiu exact acum ca s- a intamplat de mai mult de un an. Insa stiu ca am avut un tratament pe baza de siropuri naturale.
0
19-07-2011, ora 16:18
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
cred ca problema este tot in zona renala, litiaza renala(acele depuneri, cum le numiti) reapare.mergeti la un urolog si faceti toate investigatiile ce tin de aparatul renal, dupa aceea veti mai vedea.multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: