Nu stiu ce am!!! se elimina o mucozitate din nas!

22-09-2006
cor_sentep_asuta
Nu este medic/terapeut
cor_sentep_asuta
De cand sunt mic, cam de pe la 7 ani mi se elimina o mucozitate din nas. Mai demult era de o culoare verzuie, maronie, acuma insa este de culoarea salivei, chiar parca ar fi saliva. Nu stiu ce sa zic, daca am vre-un fel de sinuzita sau ceva de genul, nu stiu, dar capul parca nu ma doare, febra nu am, si nici medicii la care am fost nu mi-au indicat sa fac radiografie ca sa vad ce am. Dar toate tratamentele pe care le-am urmat au fost ineficiente. Stiu ca mierea de albine ajuta la bolile nazale, am incercat si nu a mers. Am facut tratament destul de indelungat.
Stiti, am ajuns la o varsta frumoasa, 20 de ani si este neplacut pentru mine sa port servetelele la mine. Asa ca va rog mult cine s-a mai confruntat cu asa ceva sau poate citeste vre-un medic mesajul meu va rog mult dati-mi un sfat, poate sunt medicamente mai noi pentru asa ceva. Da, si am o intrebare, sa fie oare vre-o disfunctie a glandei parotide? Astept raspuns aici pe forum, dar puteti sa-mi trimiteti si un mesaj - Va multumesc anticipat!!
2 comentarii
0
09-10-2006, ora 00:00
lavy1980
Nu este medic/terapeut
lavy1980
Ai fost la um medic ORL? Rinita nu ai?
Oricum, poti incerca un tratament care in general da rezultate. In fiecare dimineata dizolvi o lingurita de sare marina intr-un paharel de apa calduta. Iti torni in palma si inspiri apa, mai intai pe o nara, apoi pe cealalta. Apa va curge inapoi pe gura. De asemenea incearca sa mananci zilnic cate o lingurita de propolis.
0
01-03-2007, ora 00:00
emyvaly
Nu este medic/terapeut
emyvaly
as avea nevoie de ajutoru dumneavoastra va rog mult, aseara uitanduma in oglinda am observat ca omuletu meu prima oara era normal la urma uitanduma mai bine din el mai era o bucatica in jos parca era legat cu o atisoara si la urma jos atarna ca o pastila asa mica rotunda, dar este de aceiasi culoare ca a omuletului, stiti care esti problema ce s-a intamplat ca sunt foarte nelinistit.multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Îmi curge apă din nas
  •