Nu pot ramane insarcinata

04-02-2010
Andreea99
Nu este medic/terapeut
Andreea99
Buna, am o situatie putin complicata de aceea, m-am decis sa va cer sfatul!De un an si jumatate, din pricina stresului, am probleme hormonale destul de severe.Pe scurt, ciclul nu imi mai vine normal, decat la 6luni, la 4, la 3luni.Am luat la sfatul medicului duphaston, dar fara nici un efect! Din pacate, analizele hormonale, imi indica un inceput de monopauza(29 ani, valorile fiind urmatoarele:30, 7, 21, 7, 4, 6, 21, 85, 12, 07, 38, 18, 35, iar ultimul 26, 63.Ciudat este faptul ca inainte chiar simteam simptome de menopauza, dar acum nu!Vreau sa incep tramentul cu tinctura ursului, care am auzit ca da rezulte foarte bune, dar nu stiu in situatia mea, cand trebuie sa-l intrerup, fiindca nu stiu daca voi ovula.As vrea sa-l iau pentru 3luni, dar asta e neclar pentru mine, daca trebiue intrerupt in astea 3luni?Ultimul ciclu l-am avut in octombrie.Va multumesc
3 comentarii
0
04-02-2010, ora 16:33
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Tinctuta ursului e ok, insa ti-as recomanda mai intai un tratament homeopat la un medic homeopat adevarat ca sa-ti regleze menstra. Nu ai inceput de menopauza ci de fapt suferi de la efectele directe ale tratamentelor cu hormoni si anticonceptionale facute pana acum. Acel duphaston este o mare prostie.
Daunele aduse se pot repara destul de bine cu homeopatia si greu cu altceva natural.
Daca iti spune vreun medic ca e normal sa inceapa menopauza la 30 de ani, sau chiar la 40, ii poti da cu poseta in cap de 3 ori sa se trezeasca la realitate. Dar vezi sa fie una mai grea si mai tare...
0
04-02-2010, ora 16:51
Andreea99
Nu este medic/terapeut
Andreea99
Iti multumesc mult pentru sfatul tau, SCARFACE! Vroiam sa-ti povestesc alte chestii, legate de tratamentele hormonale.Duphastonul, l-am luat vreo 3luni, parca si dupa, l-am intrerupt, a trecut cam 1an de atunci.L-am luat fiindca nu imi mai venise ciclul de 6luni.Anticonceptionale am luat destul de putin si cu multe pauze! Am renuntat la anticonceptionale acum vreo 3ani si jumatate.Dupa, imi venea regulat.De 1an jum nu stiu ce se intampla, dar tot oranganismul meu este dat peste cap!Eu si sotul meu lucram in Italia de 6ani, dar nici aici nu gasesc un medic care sa se ocupe cu adevarat de cazul meu! De aceea vreau sa incerc tinctura branca ursului, poate ma va ajuta si cu reglarea ciclului si cu ovulatia, fiindca alta solutie, nu vad.Iti multumesc inca o data pentru raspunsul tau, te pup!
0
05-02-2010, ora 17:33
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Da-mi id-ul tau de messenger si stam de vorba (da un click pe id-ul meu sa mi-l scri prin mesaj)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •