Nu pot deschide gura complet

04-04-2010
Julianne
Nu este medic/terapeut
Julianne
Buna ziua,

In urma extractiei unei masele, efectuata acum o luna, nu mai pot deschide gura, decat aprox. 1 cm. Ce pot face sa revin la normal?

Va multumesc foarte mult.
6 comentarii
0
04-04-2010, ora 19:38
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Poti apela la un medic homeopat. Exista remedii cu care se poate vindeca asa ceva fara efecte secundare.
0
04-04-2010, ora 19:56
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Daca nu gasesti pe nimeni scrie-mi si te ajut.
0
05-04-2010, ora 16:03
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Buna ziua! Este o perioada cam lunga de timp.Trebuia sa va puneti semne de intrebare mai din timp. Ar fi trebuit sa faceti exercitii de deschidere-inchidere a gurii. Puteti incerca sa mestecati guma ca sa va relaxati musculatura. Si asta cat mai repede! As vrea sa stiu daca peste 2-3 zile se simte vreo diferenta.La revedere!
0
06-04-2010, ora 20:03
Julianne
Nu este medic/terapeut
Julianne
Buna seara. Multumesc domnule doctor pentru sfaturi. Am procedat asa cum ati sugerat dumneavoastra si astazi simt o ameliorare, in sensul ca pot deschide gura un pic mai mult. Voi continua aceste exercitii si sper din tot sufletul sa-mi revin complet. Daca mai aveti si alte recomandari, v-as fi extrem de recunoscatoare.
0
14-10-2011, ora 15:40
Alerim81
Nu este medic/terapeut
Alerim81
buna ziua, am si eu problema asta, acum o sapt mi-au fost polizate 2 masele si am stat vreo 2 ore cu, gura deschisa, de atunci nu imi mai pot deschide gura complet in fata sa pot musca, la inceput 1 cm, acum parca vreo 2 cm pot, daca deschid pe diagonala(partea opusa lucrarii) atunci pot deschide bine. eu tot fac exercitii, dar imi este frica sa fortez prea tare, sa fie febra musculara sau de la anestezie? mentionez faptul ca anestezii am primit multe si nu am avut probleme niciodata.
Va multumesc
0
11-03-2013, ora 12:12
georgia29
Nu este medic/terapeut
georgia29
Buna ziua.

As vrea sa ma ajutati cu un sfat. Acum aprox. 4 zile mi-am scos o masea de minte. Fata mi-a fost putin umflata si durerile au fost suportabile, am luat ibuprofen din cand in cand si amoxicilina la fiecare 8 ore. Insa acum nu pot deschide gura, nici macar 2 cm. Am incercat sa fac exercitii dar simt ca am maxilarul blocat si nu reusesc sa deschid mai mult. Ma sperie situatia, am tot citit zilele acestea ca daca gura nu isi da drumul in primele zile atunci nu mai exista sanse. Voi continua cu exercitiile pentru ca sunt constienta ca daca nu fac ceva situatia nu se va remedia de la sine, dar in cazul in care acestea nu merg, exista vreo medicatie sau alte modalitati de a rezolva situatia si sa pot deschide gura ca si inainte de aceasta interventie.

Va multumesc anticipat pentru un raspuns rapid.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •