Nu pot deschde gura normal

26-07-2011
d_deny
Nu este medic/terapeut
d_deny
Buna, am 15 ani si de ceva zile nu mai pot deshide gura complet.Simnt o durere, ca si cum ceva m-ar tine sa nu pot deschide gura, in partea dreapta.La inceput cand deschideam gura tot timpul pocnea ceva.Acum nu mai pot deschide gura decat 2 cm maxim nu stiu ce sa ma fac.Am luat si calciu si nu mi-a trecut.O cunostinta mi-a spus ca poate mi se atrofieaza gura si sa fac exercitii de deschidere si inchidere a gurii pana cand simnt durerea.Chiar nu stiu daca e bine sau nu pentru ca a inceput sa ma doara si in spatele urechii.Va rog ma puteti ajuta cumva?(daca am ceva cuvinte gresite scuzati-ma dar am tastatura blocata)
2 comentarii
0
27-07-2011, ora 01:01
andutzza
Nu este medic/terapeut
andutzza
sfatul, du-te de urgenta la un chirurg maximo-facial pt acelasi lucru l-am patit si eu si era vb de o infectie deloc de neglijat.
0
28-07-2011, ora 07:52
d_deny
Nu este medic/terapeut
d_deny
multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul