Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?

05-01-2012
Timid
Nu este medic/terapeut
Timid
Buna, am 16 ani, sunt baiat elev. Am o problema cu penisul.. nu stiu daca e normal sau daca se va rezolva pe parcurs. Sper ca aici sa fiu inteles si ajutat, mie rusine, nu pot spune nimanui nici macar familiei.. Penisul il pot decalota cand este moale.. dar cand este in stare de erectie nu se poate, am incercat sa trag putin si doare si nu se poate.. Se va rezolva pe parcurs pana la 18 ani? Pot apela la vreun tip de crema/unguent?? Mie frica de moarte de bisturiu si interventii chirurgicale. Va rog.. parerea unui specialist m-ar ajuta. Sunt cu moralul la pamant de tot.
20 comentarii
0
05-01-2012, ora 12:31
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu este în niciun caz nevoie de bisturiu. Tot ce vă trebuie este un pic de răbdare. Acest simptom, care nu există niciun motiv să vă supere) apare frecvent (aprox 50 %) la bărbaţii virgini şi dispare după primul sau primele contacte sexuale.
0
05-01-2012, ora 13:33
Timid
Nu este medic/terapeut
Timid
Multumesc, dar este cam nasol. Daca intra in erectie ce pot sa fac, trebuie sa pun protectia inainte sa intre in erectie.. cum sa fac..
0
05-01-2012, ora 19:30
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
"Să pun protecţia" = "să pun prezervativul" ? Dacă doriţi prezervativ, faptul că penisul nu este decalotat nu e nicio problemă. În schimb, se aplică NUMAI pe penisul în erecţie, a-l pune pe un penis care nu e în erecţie, abia atunci ar putea fi o problemă.
0
05-01-2012, ora 20:40
Timid
Nu este medic/terapeut
Timid
Deci dumneavoastra spuneti ca pot pune prezervativul pe penisul in erectie nedecalotat? Din cate stiu de la prietenii mai mari care si-au inceput viata sexuala, am inteles ca normal penisul trebuie decalotat calumea inainte sa pun prezervativul. Si de asta ma tem.. ajung cu prietena mea in pat si incepe erectia, si cand vreau sa pun prezervativul.. ma fac de ras ca nu il pot decalota. Doar in cazul in care il decalotez inca din stare moale si abia atunci pot.. dar e cam imposibil :|...
0
11-01-2012, ora 03:45
Timid2
Nu este medic/terapeut
Timid2
Buna!
Exact aceeasi problema. Am 18 ani si ma confrunt cu aceasta problema de 2 ani aproximativ. Cand e in stare 'moale' pot sa mi-o decalotez, dar cand intra in starea de erectie nu o mai pot decalota si se vede doar foarte putin 'capul
si ma doare cand vreau sa o decalotez si parca are si o forma ciudata din moment ce nu se vede, tot acest timp m-am gandit ca am ceva probleme fiindu-mi rusine sa spun cuiva nicidecat familiei si imi este groaza cand ma gandesc ca ar trebui intervenit chirurgical.In legatura cu prezervativul, mi-ar fi rusine sa pun prezervativul (daca se poate cand nu este decalotat)
Va rog d-le doctor ce sfat imi dati ?
Multumesc anticipat
Timid2

P.S. : Am uitat sa mentionez faptul ca sunt virgin, dar se subintelege :)
0
12-01-2012, ora 13:54
Timid
Nu este medic/terapeut
Timid
Imi place ca mi-ai copiat numele :))
0
13-01-2012, ora 03:55
Timid2
Nu este medic/terapeut
Timid2
Pai daca am aceeasi problema ca tine :D
0
16-01-2012, ora 15:47
Timid
Nu este medic/terapeut
Timid
Mai fa si tu un post nou poate nu a vazut..
0
15-05-2012, ora 21:05
idle
Nu este medic/terapeut
idle
buna ziua! am cam aceeasi problema. am 18 ani, mi-am inceput viata sexuala de 2 ani, si nu-mi pot decalota penisul nici in stare flasca nici in stare de erectie si am nevoie de un sfat - trebuie sa contactez medicul pentru operatie? si in ce ar consta aceasta?
0
03-06-2012, ora 16:58
jackdaniel2012
Nu este medic/terapeut
jackdaniel2012
Sunt virgin si am o intrebare mai personala. Nu imi pot decalota penisul cand este in erectie. Gaura pielii este prea mica atunci cand penisul se afla in erectie si nu imi da posibilitatea de a il decalota. Ce este de facut?
0
09-06-2012, ora 17:34
Cornelus Batrinu
Nu este medic/terapeut
Cornelus Batrinu
Mergi la un medic urolog e posibil sa ai fimoza care trebuieste tratata doar printr-o mica interventie chirurgicala, pt. eliberarea capului, o sa te ajute si in si in viata sexual deoarece o sa ai o erectie ficace, si e mai igienic, se poate igieniza mai biine, astfel evitand infecti la nivelul, , Meatul urinar". ( ste locul unde se deschide la exterior uretra pe aici iese urina iar la finalul actului sexual, sperma)
0
09-06-2014, ora 09:55
GoodGuyGreg
Nu este medic/terapeut
GoodGuyGreg
Circumcizie, nu este nimic grav, poti trai si fara. Nu iti va afecata capacitatea de reproducere :))
0
16-06-2014, ora 23:22
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Operatia de fimoza nu este egala cu circumcizia.
0
10-07-2014, ora 00:56
marebossSnt
Nu este medic/terapeut
marebossSnt
Vreau sa ma ajutaţi cu un sfat, sa mă lămuriţi, am 15 ani iar prietenul meu 19 ani, eu cu el(ca multi altii) facem sex. Pana acum mi-a băgat doar degetul in vagin. Astăzi si-a introdus penisul in vaginul meu, m-a durut foarte tare iar la un moment dat a intrat a bagat de vreo 3 ori apoi a scos penisul a tot incercat sa ma bage si m-a durut (simteam ca o usturime nu ştiu ) nu avea prezervativ, si sunt virgina, e prima data.
Doresc sa ştiu daca mai sunt virgina ? Sau daca am rămas însărcinată cu toate ca ştiu ca trebuie sa isi dea drumu in mine dar mie foarte frica.ideea e ca inainte de aşi introduce, si-a dat drumu înainte cu 30 de min cam de 2 ori... am citit undeva cum că rămân spermatozoizi si chiar daca te speli ei rămân pe penis.. iar prietenul meu fiindcă a bagat nu ştiu.. ce se întâmplă?
Acum de dim cand m-am trezit m-am dus la baie si aveam umpic de sange pe tamponul de zi. Èšin sa anunţ ca menstruaţia mi-a trecut acum 2 zile.
Ce se întâmplă?
0
12-07-2014, ora 22:20
Alex2555
Nu este medic/terapeut
Alex2555
Buna ziua...am 16 ani si am si eu problema despre care se vorbeste aici.. cre'ca am fimoza.. si imi e frica sa merg la spital sa intreb un medic specialist.. imi e frica de orice interventie chirurgicala.. va rog spuneti-mi ce ar trebui sa fac..? parintii mei nu au aflat inca..nimeni, absolut nimeni..sunt foarte ingrijorat.. ( am citit un comentariu de aici..cica " am 18 ani, mi-am inceput viata sexuala de 2 ani, si nu-mi pot decalota penisul nici in stare flasca nici in stare de erectie " el cum si-a inceput viata sexuala?? nu inteleg multe chestii..va rog nu va bateti joc de mine:).. astept raspunsuri serioase..chiar is ingrijorat si nu stiu ce sa fac.. o zi buna sa aveti!
0
21-07-2014, ora 03:27
AjutCumPot
Nu este medic/terapeut
AjutCumPot
Salut, am avut aceeasi problema ca unii dintre voi... Dar eu le-am spus parintilor, am fost la medic iar acesta mi-a spus ca TREBUIE sa il decalotez, la inceput durerea era insuportabila... prima saptamana a fost foarte grea, la inceput 5 decalotari (cu lacrimi si urlete), apoi 10, 20, 30, 40, 50 (mort), in maxim o luna am inceput sa il decalotez si in erectie... dar acum pot decalota capul (fara durere), dar nu mai mult... Frenulum-ul (ata) ma doare si cu siguranta nu se va rupe... deci... here we go again...
0
24-07-2014, ora 17:17
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Nu inteleg ce ai cu " ata". Inteleg ca nu ai frenul scurt.
0
04-09-2017, ora 01:59
Andrei0990
Nu este medic/terapeut
Andrei0990
Salut, am 15 ani aproape 16, sunt virgin si am observat azi in timp ce eram in baie ca nu-mi pot decalota penisul in intregime, ma refer la faptul ca pielea penisului s-a prins de capul penisului cand trebuie sa-l decalotez de tot si este o mica bucata care este desprinsa si am vazut ca s-a facut niste ''''''''branza'''''''' pe care nu o put lua in intregime, aceasta o fii cauza?...nu stiu daca am spus bine...dar sper ca intelegeti... Pielea este prinsa ceva gen la sfarsitul capului...trebuie sa merg la un doctor? Am tras de ea si se vede ca este lipita ceva gen...sper sa ma ajutati! Multumesc anticipat!
0
20-01-2018, ora 16:23
Timid 2.0
Nu este medic/terapeut
Timid 2.0
Am si eu aceeasi problema doar ca eu nu pot decalota penisul nici cand nu este in erectie. Trece in timp sau dupa primele contacte sexuale?
0
23-02-2019, ora 23:08
Unicul
Nu este medic/terapeut
Unicul
Salut am o problema cu decalotarea penisului nu mi se decaloteaza cand e in stare erectila si nici cand e in stare fleasca oare am vreo boala sau trebuie sa astept pana fac primul contact sexual
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Circumcizia la barbati
  • Alternative la Viagra - pentru problemele de erecție
  • Exerciții pentru disfuncția erectilă
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  • Imposibilitatea decalotării penisului
  •