Nu mi se mai scoala penisul

04-05-2011
Marius1994
Nu este medic/terapeut
Marius1994
Pai de cateva zile am observat ca penisul nu mi se mai skoala si daca se skoala.. o face greu de tot.. da recunosk ma masturbez muult de tot si de al o varsta frageda foarte frageda... cand eram mik dadeam cu penisu pe perna pana am aflat ca se numeste masturbare apoi am inceput cu mana.. uneori ff mult de 3 ori p zis sau 5.eram cu iubita in camera la mine si sa vrut sa facem sex doar ca nu mise mai scula.. nu leam zis parintilor si nici la medic nu am fost va rog ajutatima nu stiu ce sa mai fac pt ca imi este frika sa nu raman impotent... daca e de la masturbare ma las dar spunetimi ce sa fac.. va rog :( :O
39 comentarii 12 Înainte ›
0
04-05-2011, ora 18:49
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimate drule/dle Marius1994, problemele dv. de dinamică sexuală se datorează masturbării, în mare parte. Efectiv v-aţi epuizat aproape toată energia sexuală, v-aţi destabilizat sistemul endocrin, şi mult nu mai aveţi până veţi atinge momentul în care vă veţi epuiza şi energia mentală, aşa că spuneţi STOP. NU vă mai masturbaţi niciodată, dacă doriţi să mai fiţi OM, atât fizic şi mentalo-psihic, cât mai ales spiritual. Cunosc tineri care s-au îmbolnăvit psihic din cauza masturbării, şi care şi acum sunt internaţi în spitale de psihiatrie.
Ce să faceţi? V-am spus deja. NU vă mai masturbaţi. Problema dv. v-a dispărea în maxim 1-3 luni de la încetarea practicării masturbării. Odată reluată mastrubarea, indiferent în ce frecvenţă, ocazional sau zilnic, o dată, de două sau de 5 ori pe zi, pe săptămână, pe lună, pe an etc., problema cu erecţia va reapărea, să nu ziceţi că nu v-am spus. După ce vă veţi rezolva problema cu erecţia, nu exageraţi cu contactele sexuale. Fiţi cumpătat, echilibrat.
Dacă nu vă puteţi abţine să nu vă mai masturbaţi, beţi zilnic cel puţin o cană de ceai din conuri de hamei, cel mult 3 căni (ceaiul din conuri de hamei este cel mai popular remediu pentru tratarea fizică a masturbării). De asemenea, ţinând cont că masturbarea este un păcat, rugaţi-vă la Dumnezeu să nu-l mai faceţi şi să fiţi iertat; rugăciunea şi spovedania sunt cele mai eficiente remedii pentru tratarea spirituală a masturbării).
NU vă judec, pentru că şi eu am fost de vârsta dv., şi şi eu am comis acest păcat. M-am luptat ca să mă debarasez de el, şi am reuşit. Vă doresc să reuşiţi şi dv.
0
05-05-2011, ora 17:28
Dr. Laura Palii
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Laura Palii
Adevarat a inviat!
In mare parte dl Mr. Nick are dreptate: sunteti epuizat. Si daca o sa ti se spuna ca unii o fac toata viata, sa stii ca altii in acelasi timp isi pierd potenta in jur de 20 ani. Bineinteles ca exista mai multi factori care influenteaza potenta, nu doar masturbarea: dorinta, gradul de excitare, fregventa ejacularii, starile de stres, socuri recente, pierderea cuiva apropiat, schimbari majore in viata, pana si igiena.
Cred ca in urma unei indelungate consultatii la un psiholog sau sexopatolog ai putea sa afli un raspuns obiectiv. Dar, masturbarea freagventa este intr-adevar daunatoare.
0
05-03-2012, ora 02:30
FirulescuM
Nu este medic/terapeut
FirulescuM
Buna ziua,
Va rog din suflet sa primesc si eu un raspuns la problema care ma apasa.
Am 27 de ani am avut o viata sexuala plina chiar foarte plina pana la varsta mea am avut nenumarate contacte sexuale cu diferite femei. Dar tot odata m-am si masturbat mult. Creed ca ma masturbez de vre-o 8 ani dar nu regulat, ocazional dar cam de 2 ori pe saptamana.
Sunt casatori si sotia mea este o femeie f frumoasa si de vre-o 2 luni nu pot sa mai obtin o erectie cand am contact sexual. Sau obtin o erectie, o penetrez 10 minute si apoi imi, , moare" instantaneu. Am mai patit asta si cu alte domnisoare si avand mai multe femei odata am recurs la a lua pastile pentru a face sex mai mult. Am luat Entran, scuze ca dau numele aici dar sper sa ma ajute cineva.
Cand sunt singur si vad un film ceva sau o femeie frumoasa am erectie naturala fara sa fac nimic in sensu asta, cand ma trezesc am erectie naturala, cand ma sarut cu o domnisoara care imi place am erectie. Doresc sa stiu ce probleme am pt ca de vreo 2 luni dupa 10 minute de facut sex mi se culca instant.
Va multumesc frumos si sper sa ma ajute cineva.
0
26-03-2012, ora 21:46
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate dle FirulescuM, ceea ce vi se întâmplă dv. poartă numele de NORMALITATE. Este normal să aveţi problema menţionată de dv. în condiţiile în care aţi făcut un EXCES sexual imens de mare, aproape catastrofal de mare, de-a lungul timpului. A venit momentul să vă mai puneţi "pofta în cui"; aşadar, medicamentul cel mai bun pentru tratarea problemei dv. se numeşte ABSTINENŢĂ SEXUALĂ pe timp de minim 6 luni de zile.
Orice exces are un preţ; excesul sexual se plăteşte scump! :(
_

Ca şi fapt divers, problema suferinţei de orice natură, în lume, a îndurerat şi zbuciumat dintotdeauna conştiinţa omului, în profunzime, indiferent de condiţie socială, naţionalitate, religie, sex şi de alte particularităţi fizico-mentalo-psiho-spiritualo-civice. În ciuda progresului medicinei, bolnavii se înmulţesc şi, mai mult decât atât, apar boli noi, unele incurabile.
Din păcate sau din fericire, pentru unii dintre noi, oamenii, viaţa de pe pământ pare a fi sau este doar o vale a plângerii, o suferinţă continuă. Dar de ce? Există o explicaţie!
Cu răbdare şi în linişte, vă rog să accesaţi link-ul de mai jos şi să citiţi în întregime măcar primul posting al topicului "Psihoterapie pentru trup şi suflet, din perspectivă medico-spirituală: suferinţa", pentru a înţelege mai multe cu privire la cauzele generale ale suferinţei şi la căile prin care se poate ameliora sau trata suferinţa, oricare ar fi ea:
http://forum.romedic.ro/prod/Psihoterapie_pentru_trup_si_suflet, __din_perspectiva
_medico-spirituala:_suferinta_!_059479.html

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
07-10-2012, ora 23:59
iulinica
Nu este medic/terapeut
iulinica
buna seara am o problema ffff grava pentru mine, de 6 zile nu mi sa mai sculat penisul..ff putin noaptea insa in rest deloc.nu ma ajuta niki un film porno nimic, am prietena.de 4 ani si nu mi sa intamplat niciodata pana acum, insa acum am intrat in depresie din cauza asta mie ffff frica de ce e mai rau.va rog daca ma poate ajuta cineva.va rog ff mlt.nu pot merge la doctor ca is in italia si nu stau asa bine sa imi pot permite un doctor sa ma ajute..va cer sfatul dumneavoatra.va rog ajutatima..ca nu stiu ce sa mai fac is terminat din toate punctele de vedere...nu mai simt ca as fi om...ast raspunsuri de la dumneavoastra...sa va dea Domnul sanatate si sa fiti feriti de ceea ce mi se intampla mie..
0
04-11-2012, ora 20:20
dany yy17
Nu este medic/terapeut
dany yy17
salut am 32 ani si am o problema ffff grava pentru mine, am avut ceva probleme cu spatele adica polidiscopatie faza 3 mam internat an spital am facut injecti adica algifen ketonal si diprophos una la 3 zile si am observat ca nu mi se mai scoala penisul, am continuat tratamentul acasa adica ce mi-a prescris medicu adica 8 zile cu movalis si cu synacthen una la 4 zile am mai ancercat sa fac sex are tendinta sa se scoale dar dupaia ami moare instantaneu se mai scoala cateodata noaptea dar fara nici un rezultat moare instantaneu va rog sa ma ajutati ca nu mi sa intamplat niciodata pana acum, oare raman ipotent ce tratament sa fac ajutatima va multumesc
0
08-11-2012, ora 00:12
maria52
Nu este medic/terapeut
maria52
@iulinica si dany: everything that has a beginning has an end. Asta e shit happens.
Sincera sa fiu, cred ca ipotenta este dupa colt, la panda asteptand sa puna ghiara pe voi.
Totusi, nu cred ca e bine sa va impacientati. Cred ca ar fi mai bine daca ati adopta o retragere strategica: sa zicem o luna doua, nu va mai preocupa acest subiect si nici nu mai incercati sa faceti sex sau laba.
Dupa aceasta perioada, puteti iar sa va lasati prada ispitelor si inclin sa cred ca veti avea mai multi sorti de izbanda, dar sa fiti cumpatati...
As mai spune ca poate fi o problema si pe fond psihic... pur si simplu ati vrea sa simtiti placerea frecusului, dar nu aveti dorinta interioara de a face ca maresalul sa stea drept si tapan.
Pot spune ca acum un an am avut o experienta similara: mie imi place tare mult ciocolata, dar am avut un fel de cadere prihica si pentru o luna nu am putut pune in gura o bucatica de ciocolata si abia dupa vreo 2 luni mi-am revenit la obiceiul de consum. Partea buna e ca pe mine respectiva cadere psihica nu m-a afectat prea tare... eu fiind o persoana cerebrala, dar la voi e posibil sa fie altfel.
0
29-01-2013, ora 13:05
vasii90
Nu este medic/terapeut
vasii90
buna am si eu aceias problema mentionata de marius1994 de mai sus exact ce a facut el asa am facut si eu excess de masturbare de la o virsta frageda dar am reusut anul trecut sa ma las de masturbare pentru k mi se scula foarte greu peniul la momentul rspectiv aveam si prietena si cind vroiam sa fac sex cu ea mi se scul foart greu penisul pina la un moment dat facind doar sex incepusem sa imi revin. dupa aproape un an mam despartit de prietena si iara am inceput sa ma masturbez acum am reusit sa ma las dinou vazind ca iara mi se scoala penisul greu si dupa 2 saptamini dupa ce mam lasat incepusem sa mi se scoale penisul cit de cit normal circa o saptamina de zile iar acum dupa o luna dinou nu mi se mai scoala sau dac se scoal o face doar in cite o dimineata chiar daca nu mam mai masturbat imi este team si nu stiu ce sa fac va rog cine poate sa ma ajute sau sa imi dea un sfat sa o faceti nici eu nu am spus parintilor si nici nu am fost la medic. as vrea sa iau un tratament sau ceva sa imi pot reface viata sexuala dar nu stiu cu se numesc sau nu stiu daca trebe sa iau vriun tratament. va rog din inima ajutatima.
0
29-01-2013, ora 13:21
vasii90
Nu este medic/terapeut
vasii90
va rog activati alerta daca imi dati cineva un raspuns
0
01-03-2013, ora 23:44
stratu
Nu este medic/terapeut
stratu
buna ziua ! am o mare problema am 21 de ani de 3 trei zile nu mai am deloc erectii pur si simplu sunt terminat psihic daca ma credeti, nici macar noaptea nu mai pot dormi tin sa mentionez ca mi-am inceput activitatea sexuala de la 14 ani si pentru mine sexul in momentul de fata era la ordinea zilei daca s-ar putea spune asa pe saptamana era undeva in medie de 4 ori pur si simplu nu mai am erectii la masturbare nici macar cu ajutorul prietenei mele sunt speriat pana in oase. In ultimii 3 ani am trecut prin perioade foarte dificile din viata mea de exemplu nu am reusit sa i-au bacul din prima incercand tinand cont ca eram unul din primi 20 de elevi ai liceului la invatatura, bunica mea care m-a crescut aproape jumatate de copilarie a murit rapusa de cancer dumnezeu sa o ierte era ca o a doua mama pentru mine, i-ar acum recent am comis-o din nou nu m-am tinut de facultatea la care am intrat pentru ca nu ma atragea si mi-am dorit sa pun stop la timp sa incerc altcv iar parintii mei ma critica des pentru chestia asta.si ultima problema parintii mei sunt inca de domeniul comunismului nu spun ca vreau sa fac tot ce vreau eu totul are o limita sunt de acord dar din cauza asta sunt starnite certuri frecvente sa nu mai spun ca nu mai am nici macar un job dar cel mai stresant lucru este ca nu imi pot satisface prietena, ea este o persoane deosebita pentru mine am o relatie de 2 ani si jumatate cu ea si face parte din familia mea avem planuri de viitor insa imi este foarte frica sa nu o pierd pe tema asta, pentru mine sexul este o parte importanta intr-o relatie, nu mai pot dormi noaptea, sa nu mai spun ca am ajuns sa am unele momente de depresie in care ma intreb daca asta merit eu de la dumnezeu nu am dat in cap la nimeni nu am furat am facut munca cinstita pe unde am fost si imi doresc uneori de-a dreptul sa nu mai traiesc pur si simplu imi fac griji pentru viitorul meu si eu incet incet nu-mi vad viitorul pe pamantul asta fara sa fac copii mei va implor doamna doctor IORDACHE sa-mi trimite-ti un raspuns cat mai repede sunt pe marginea prapastiei cu stima si respect pentru dvs
0
12-04-2013, ora 01:12
anonim1992
Nu este medic/terapeut
anonim1992
Buna ziua am 20 de ani si mi am inceput viata sexuala de la 15 ani, am si eu o problema, acum cateva saptamani am facut-o cu actuala prietena, toate bune si frumoase, dimineata, dupa amiaza, noaptea non-stop, acum 2 saptamani am incercat din nou insa nu am putut avea erectie, mentionez ca eram racit si luasem foarte multe ceaiuri, pastile, si de atunci parca nu mai am control asupra penisului, m-am uitat si la firme porno dar nimic, e de "nemiscat"nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva, aveam erectie doar dupa cateva saruturi cu prietena, acum am incercat toate metodele si nimic nu stiu ce sa ma mai fac, trebuie sa merg la vreo consulatie?
0
05-11-2013, ora 21:04
Ionutz0717
Nu este medic/terapeut
Ionutz0717
Sal'tare tuturor! Problema mea suna cam asa: Am 20 de ani, iar de cateva zile (aproximativ o saptamana) nu mai am erectie...(in 5 zile "s-a sculat" o singura data, si atunci dimineata). Asta a inceput cand faceam sex cu iubita mea iar dupa primul numar a murit si dusa a fost...Nu exagerez cu masturbarea (ma masturbez max de 2 ori pe sapt, uneori am sapt in care nu ma masturbez deloc), viata sexuala mi-am inceput-o de aprox 6 luni, deci nu se poate spune ca "am forjat-o" prea mult...am citit undeva ca poate fii din cauza stresului, din cauza tutunului, alcoolului, etc. Ideea e ca nu fumez, nu consum alcool, nu am fost stresat in ultima vreme. Cel mai rau mi-e frica sa nu raman de tot fara ea la varsta asta.
PS: cu igiena nu am probleme, fac si cate 2 dusuri pe zi, deci nu cred ca poate fi de acolo.

Cu stima, Ionut! Multumesc anticipat!
0
06-02-2014, ora 19:40
moise22
Nu este medic/terapeut
moise22
sall am si eu o problema de ce nu mi se mai scoale ce sa fac am avut si acum 2 ani mia reveni asa simplu acum vad ca de 2 saptamani nu mai merge ce sa fac ast raspuns va rog si dimineata nu mai se scola cu era o data ce sa fac ?
0
29-03-2014, ora 21:45
mishka96
Nu este medic/terapeut
mishka96
buna seara. am 17 ani.Acum o luna aveam si eu problema cu aparatul genital se ingramadea albeata pe penis si era miros urit..asta am avut si mai inainte si am fost la doctor si mia dat unguient clotrimazol..pe o perioada a disparut...dupa ceva timp a revenit din nou si tatal meu mia zis sa fac o procedura...(el a fost la medic in legatura tot cu penisul )si el mia zis sa tin penisul in apa amestecata cu Bicarbonatul de sodiu (soda de mîncare) asta vreo 10 minute...iar appoi am dat tot cu un unguient( (Rosiseptin ) acest tratament a durat 4 zile pt ca aveam disconfort..si aveam dureri in partea stinga a penisului (mai sus de penis)dupa acest mic tratamenta disparut mirosul dar a aparut o problema mai grava...nu am erectie deloc...pina a face tratamentul era ft puternica...dar dupa nu am erectie si am doar 17 ani...si relatii sexuale nu am avut.. datimi va rog frumos un sfat...e posibil sa am din nou erectia normala cum era? va rog un sfat...la ce medic sa ma adresez..
0
28-09-2014, ora 03:29
stipan
Nu este medic/terapeut
stipan
buna ziua sa ma ajute si pe mn cineva.
am 22 ani si am un penis de doar 14 cm si numi satisfac prietena, cum as putea sami maresc penisul si plus la aceasta nu mi se mai scoala in fata la prietena mea.va rog sa ma ajutati
0
02-02-2015, ora 21:21
ghe123
Nu este medic/terapeut
ghe123
Buna seara! Ma alatur si eu voua, scriind cateva vorbe despre problema mea.
Cam de vreo 2 luni ma confrunt cu probleme legate de erectie si anume atat lipsa erectiei cat si ejacularea precoce, sau chiar neputinta de a finaliza un act sexual. Mentionez ca sunt casatorit de 7 ani si am, aveam o viata sexuala normala. La inceput am pus totul pe seama unei raceli, dar mi-am facut analizele de urina, iar rezultatul a fost negativ. Va rog, poate ma poate ajuta cineva cu un sfat.
0
05-02-2015, ora 19:53
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
pai in primul rand e bine sa apelezi la un consult specializat..si nu la sfaturi de pe net
0
30-10-2015, ora 15:32
iban
Nu este medic/terapeut
iban
Am si eu o problema capul penisului este moale chiar daca restul penisului e tare
0
20-01-2016, ora 16:52
constantin adriana
Nu este medic/terapeut
constantin adriana
am si eu o intrebare nu se mai scoala penisul ?? am avut cateva probleme si acum sunt foarte stresat ! am incercat sa ma mastruebez si nu se ridica deloc
0
21-01-2016, ora 00:01
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Ati fost intoxicati mai sus cu mituri abjecte despre masturbare.

Enciclopedia Gale de sanatate publica trateaza masturbarea aici:
-*

De asemenea gasiti raspunsuri obiective pe:
-*

(*modificat de admin)
0
21-01-2016, ora 23:14
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Pentru ca au fost sterse linkurile am sa traduc un citat din Encyclopedia of Children's Health:

"Masturbarea este auto-stimularea organelor sexuale, cel mai adesea pana la orgasm. 60% pana la 90% din adolescentii baieti si 40% din fetele adolescente se masturbeaza. Desi atitudinile oamenilor referitoare la masturbare difera mult, nu exista dovezi ca masturbarea ar fi in vreun fel daunatoare din punct de vedere fizic, psihologic sau emotional. Pentru multi tineri masturbarea este o ocazie de explorare sexuala proprie inainte de a se decide sa faca sex cu o alta persoana. Este de asemenea considerata cea mai sigura forma de sex pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv virusul imunodeficientei umane (HIV)."

"Masturbarea ofera o modalitate sanatoasa de a-si exprima si explora sexualitatea proprie si de a elimina stressul sexual fara riscurile asociate contactului sexual, conform multor profesionisti medicali. Ei sunt de asemenea de acord ca masturbarea este o modalitate naturala, normala si sanatoasa de explorare de sine si de exprimare sexuala."

"Este din recunoscut din ce in ce mai larg intre profesionistii sanatatii mentale ca masturbarea poate usura depresia si conduce la sporirea respectului de sine. Masturbarea poate fi in special folositoare in relatii in care un partener vrea mai multa activitate sexuala decat celalalt, caz in care masturbarea contribuie la restabilirea echilibrului."

Autor: Ken R. Wells.
0
22-01-2016, ora 15:11
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Citatul din Ken R. Wells este confirmat in Jacqueline L. Longe, ed. (7 iunie 2011). 'Masturbation'. The Gale Encyclopedia of Children's Health: Infancy Through Adolescence 4 (Second ed.). Cengage Gale. p. 1404. ISBN 978-1-4144-8641-3 si in Thomas H. Ollendick; Carolyn S. Schroeder (6 decembrie 2012). 'Masturbation'. Encyclopedia of Clinical Child and Pediatric Psychology. Springer Science & Business Media. p. 359. ISBN 978-1-4615-0107-7.

De asemenea Ollendick si Schroeder numesc miturile despre masturbare si tratamentele carora le-au dat nastere 'una din cele mai negre pagini din istoria religioasa si a medicinii'.
0
12-02-2016, ora 23:52
ionut.bogdan
Nu este medic/terapeut
ionut.bogdan
Buna seara! Am si eu o problema..am 20 de ani si nu am facut sex cu nici o fata, cu toate ca am avut o gramada de relatii, dar acum mi-am gasit o noua iubita si am decis sa facem sex, dar cand am vrut sa o facem, pur si simplu nu a vrut sa se mai scoale.. tin sa mentionez ca in trecut ma masturbam destul de des, cateodata in fiecare zi, cateodata de doua ori pe zi, dar cateodata nu faceam nimic o saptamana.. vrea sa stiu si eu de ce nu am putut sa fac sex cu ea? oare o fi din cauza stresului pentru ca o fac prima data? sau ce poate fi? sunt cam speriat acum sincer! Va rog mult sa ma ajutati!
0
16-02-2016, ora 10:35
vendis
Nu este medic/terapeut
vendis
Pentru o potenta mai eficienta trebuie sa se faca si cure cu diverse produse care sa amelioreze situatia. O cura cu niste suplimente pentru potenta poate sa fie de folos.
0
04-03-2016, ora 00:11
ovidiustar89@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
ovidiustar89@yahoo.com
Pai de cateva zile am observat ca penisul nu mi se mai skoala si daca se skoala.. o face greu de tot.. da recunosk ma masturbez muult de tot si de la o varsta frageda foarte frageda.. uneori ff mult de 3 ori pe zi... nu leam zis parintilor si nici la medic nu am fost va rog ajutatima nu stiu ce sa mai fac pt ca imi este frika sa nu raman impotent... daca e de la masturbare ma las dar spunetimi ce sa fac.. va rog :( :O
0
04-03-2016, ora 15:11
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Da, este de la masturbare, chiar f multi au aceasta problema. Eu ti-as recomanda o relatie de tip normal in care sa te obijnuiesti cu alt comportament sexual.
0
24-04-2016, ora 02:42
veze
Nu este medic/terapeut
veze
salut am si eu o problema cu sculatul penisului de ceva vreme am observat ca nu se mai scoala dar dorinta exista atunci cand vreau sa fac ceva cu prietena mea nu se scoala m-am gandit la pastile dar nu stiu ce sa iau masturbarea nu prea am mai facut de ceva vreme. ma gandeam daca ar putea fi si de la stres si schimbariea brusca de viata.
0
19-05-2016, ora 12:10
bv03rfb
Nu este medic/terapeut
bv03rfb
Buna ziua am 33 de Ani de ceva timp nu mise mai scoala este din cauza masturbari o fac de mult timp SI as vrea sa ma las ce sa fac ajutatima sant disperat da timi un sfat VA rog frumos astept raspuns
0
19-05-2016, ora 14:10
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
apeleaza la sprijinul unor sesiuni de psihoterapie sexuala / psihosexologie bv03rfb
0
01-10-2016, ora 06:57
Andrei Cercel
Nu este medic/terapeut
Andrei Cercel
Pai de cateva zile am observat ca penisul nu mi se mai skoala si daca se skoala.. se scoala pana la jumate si dupa pica la loc da recunosk ma masturbez muult de tot si de al o varsta frageda foarte frageda... cand eram mik dadeam cu penisu pe perna pana am aflat ca se numeste masturbare apoi am inceput cu mana.. uneori ff mult de 2 ori p zis sau doar ca nu mise mai scula.. nu leam zis parintilor si nici la medic nu am fost va rog ajutatima nu stiu ce sa mai fac pt ca imi este frika sa nu raman impotent... daca e de la masturbare ma las dar spunetimi ce sa fac.. va rog :( :O Ce tratament pot luat va rog un raspuns Ma durut intr-o parte
Adaugă un comentariu / răspuns
39 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: