Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Nu mi-a venit menstruatia

03-05-2012, ora 21:55
Autor: andreandre
Buna ziua, am luat anticonceptionalele LOGEST de 3 ori consecutiv, deci mi-am intarziat ciclul de 2 ori, si acum am facut pauza de luni saptamana curenta, si nu mi-a venit nici astazi ciclul (joi)... este posibil sa nu-mi vina ciclul din cauza ca nu am lasat sa-mi vina 2 luni la rand? Sau sunt alte cauze? Iar daca nu-mi vine pana se termina saptamana, de luni mai incep un alt blister? Astept un raspuns, multumesc.
2 comentarii
03-05-2012, ora 20:44
Cum adica de 3 ori consecutiv si ti-ai intarzaiat ciclu?Eu acum am citit despre aceste anticonceptionale ca am crezut ca sant diferite fata de celelalte contaceptive orale.Singura diferenta intre ac este ca unele sant mai slabe si altele mai puternice.Nu ai cum sa iti opresti menstruatia luand consecutiv cum spui tu din contra trebuia sa iti apara. Parerea mea e sa mergi la medic sa iti explice ce se intampla cu corpul tau ca nu e bine.
03-05-2012, ora 21:55
Autor: andreandre
In prospectul anticonceptionalelor Logest o sa gasesti raspunsul la ce m-ai intrebat. Ideea este ca daca nu vrei sa iti vina ciclul intr-o luna nu faci pauza de o saptamana si iei in continuare urmatorul blister. Nu ii nimic in neregula cu mine, tocmai mi-a venit ciclul. Multumesc pentru raspunsul tau :)
Adaugă un comentariu / răspuns


14-04-2014, ora 11:10
Gel Intim
Fii rasfatata cu Erectan Intim Gel!
Iti doresti sa experimentezi senzatii noi? Erectan Intim Gel este calea spre clipe intime sublime. Simte fiecare fior – gelul lubrifiant iti ofera o excitare intensa, pentru a te bucura de fiecare moment al actului sexual! Erectan Intim Gel are o formula delicata, blanda cu organele intime feminine, nu provoaca alergii si are un parfum discret, pe placul tau si al lui. Incearca-l si nu vei mai dori sa stii cum era inainte! Comanda acum Erectan Intim Gel!