Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu?

23-06-2013
micuta55
Nu este medic/terapeut
micuta55
Buna ziua, la fel dupa cum am scris titlul, cred ca intelegeti ce problema ma framinta deja de 7 zile. Vreau sa mentionez ca am un ciclu regulat, cel putin asa era pina cind in luna lui aprilie au aparut examenele si tot felul de stresuri. In aprilie ciclu mi-a venit pe 11, iar in mai mi-a venit tocmai pe 17, chestia este ca pe 8-9 iunie am avut contact sexual neprotejat si prietenul meu n-a terminat in mine 100 %. Doar ca dupa calculele mele ciclu trebuia sa-mi vie undeva pe 15 iunie, cu doua zile in urma, ca de obicei, insa iata astazi data de 23 si tot nu mi-a venit. Ieri am observat pe chiloteii mei niste pete maronii, am avut dureri de burta, la fel ca la ciclu si credeam ca o sa-mi vina insa uite ca m-am inselat. Am citit undeva ca aceasta e din cauza ovulatiei sau cum se mai zice si ca e un ciclu mic sau o pregatire inainte de ciclu, dar evident ca nu mai apare. Saptamina viitoare merg la ginecolog, dar as vrea din timp sa stiu cite ceva, poate nu sunt insarcinata ? (( Deja nu mai stiu. S-ar putea sa ma ajute cineva ?? Am vrut sa fac si test, dar am citit pe net si cam la majoritatea arata rezulatatul incorect, doar ca mi-i interesant de ce au fost petele celea maronii o zi intreagaastazi este doar ceva bej. Tin sa mentionez ca am fost dezvirginata, e posibil sa ma fi dezvirginat si sa ramas insarcinata. Luna trecuta am avut examene si ma gindesc ca de asta mi-a intirziat atunci, dar acum apar modificari in organism? ar trebui sa-mi fac griji ?
1 comentarii
0
24-06-2013, ora 16:07
Dr. Alexe Raluca Maria
Medicina interna, Ploiesti, Prahova
Dr. Alexe Raluca Maria
cel mai indicat in acest moment este un test de sarcina; in principiu, daca este sarcina, apare pozitiv. evident, si consultul ginecologic e indicat dar, pana atunci, testul este primul lucru care trebuie facut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •