Nu mai creste par in zona operatiei de scoatere a nevului sebaceu

24-08-2014
verified44
Nu este medic/terapeut
verified44
Din nastere am avut un Nev sebaceu Jadassohn de dimensiune foarte mare. Era rotund si avea in diametru aprox 5cm. M-am hotarat sa-l scot si am fost la chirurgie plastica in speranta ca cicatricea va fi neglijabila si voi avea par in cap si nu se va vedea aproape deloc. M-am operat in mai 2014 si chirurgul initial mi-a spus ca va face doua lambouri (din cate retin) ca sa poata acoperi zona cu piele. Dupa operatia mi-a spus ca nu au mai facut ci au cusut direct extremitatile.
Problema este ca nu mi-a crescut par peste tot pe langa operatie, e normal ca in locul unde e operatia sa nu mai creasca par dar este o zona destul de mare, langa cicatrice unde nu a crescut inca. La control imi spunea ca trebuie sa astept putin ca sa creasca din nou. Au trecut deja 4 luni de la operatie dar nu vad nicio schimbare.
Care este de fapt situatia? Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul