Nu mai am ciclu de 3 luni de la avort!

04-05-2011
buburuza2011
Nu este medic/terapeut
buburuza2011
eu am avut 2 avorturi...dupa 1 avort mi-a venit ciclul dupa o luna jumate...dupa 4 luni am aflat ca sunt iar insarcinata...in fine sarind peste toate detaliile triste am intrerupt iar sarcina (26 ianuarie 2011) am luat tratamentul prescris de medic, dupa 1 luna nu mi-a venit si am fost la control, mi-a dat 5 zile duphaston, am avut o sangerare scurta de cateva ore si nici pana in ziua de azi nu mi-a venit ciclul si mentionez ca mi-am facut si un test de sarcina saptamana trecuta si a iesit negativ...ce pot sa mai fac?! doctora e in prenatal...nu stiu unde sa mai apelez!!!!!!
2 comentarii
0
11-05-2011, ora 21:18
papusel:)
Nu este medic/terapeut
papusel:)
buna...Luna trecuta am facut un chiuretaj:|...mi-a venit a doua zi insa foarte putin..dupa 35-40 zile mi-a venit...problema este ca sunt foarte speriata pentru ca de 22 de zile imi vine incontinuu...cantitatea de sange nu e mare dar totusi..am nevoie de ajutor!este normal!va multumesc anticipat!
0
18-07-2011, ora 15:14
Hosta Simona
Nu este medic/terapeut
Hosta Simona
Vai dragele mele nu vreau sa va condamn dar nu sintem in secolul 1 SINT atitea modalitati sä nu rämineti insarcinate si voi OMORITI UN COPIL voi nu stiti ca prima data li se formeaza inimioara PÄCAT DRAGELE MELE sä iei o VIATÄ mergeti la DR. poti face o inj si timp de 6 luni nu ramai insarcinata si nu mai trebuie sa iei anticonceptionale zilnic VÄ ROG SA MA IERTATI daca v-am suparat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ingrijirea dupa avort
  • Sarcina după avort
  • Unele antibiotice ar putea fi asociate cu creșterea riscului de avort
  • Dureri de burtă după avort - ce e normal și ce nu
  •