Nu ii mai cresc unghiile!!!

06-06-2010
marry_a1977
Nu este medic/terapeut
marry_a1977
Buna ziua,
Sunt mama unei fetite de 4 ani. In urma cu 7 luni a facut omicomicoza la o unghie la picior si la una la mana. Am fost la un cab dermatologic si mi-a dat Exoderil picaturi si Travocort crema. Dupa doua saptamani am constatat ca nu ii mai cresc unghiile fetitei mele. Au trecut de atunci 6 luni si ceva si nici o schimbare. Inainte ii taiam saptamanal unghiile sau chiar mai des. M-am dus din nou la acelasi cab insa mi-au zis clar cu nu isi dau seama de ce si mi-a zis sa mai trec pe acolo sa se mai documenteze. Va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati ce sa fac. Multumesc mult.
3 comentarii
0
23-11-2010, ora 14:14
valiss
Nu este medic/terapeut
valiss
Buna ziua,

cautand raspunsuri la problema cu unghiile care nu cresc as dori sa va intreb daca s-a rezolvat cumva problema fiicei dvs. Baietelul meu de 4 ani are aceeasi problema de 3 luni nu i-au mai crescut unghiile la maini dar in schimb la picioare da. A avut acum 3 luni si mana in ghips dupa o contuzie insa nu exista alte problema.
Va rog sa imi spuneti daca acum ii cresc unghiile si ce interventii?tratament a urmat.

Va multumesc si va doresc sanatate multa.
0
23-11-2010, ora 20:04
marry_a1977
Nu este medic/terapeut
marry_a1977
Buna ziua,
Pe la sfarsitul lunii iunie am fost la doctor dermatolog si dupa ce s-a consultat cu cativa colegi (nu mai auzise nici unul de o asa problema) mi-a zis sa incerc cu vitamine si mi-a recomandat PIKOVIT insa eu am fost la farmacie si i-am povestit farmacistei si mi-a recomandat ceva mai bun si anume MULTISANOVIT. Dupa vreo doua saptamani de tratament au inceput sa ii creasca ungiile si la maini si la picioare asta pana prin septembrie la sfarsit.Poate ca trebuia sa ii dau mai mult timp vitaminele acestea, nu stiu. Acum am inceput din octombrie cu aceste vitamine insa nu mai au acelasi efect, nu ii mai cresc doar la picioare i le-am taiat o singura data. Vineri m-am programat cu ea la dr. in Iasi. Vreau sa vad ce imi recomanda. Tinem legatura.
0
03-12-2010, ora 09:54
valiss
Nu este medic/terapeut
valiss
Buna ziua,
si eu am fost la medicul dermatolog surprins la fel de aceasta problema si mi-a recomandat sa ii fac analize de calciu din sange care au iesit bine si in paralel sa ii dau 3 luni consecutiv cate 10 zile supliment de zinc ZINKIT efervescent dupa care sa revenim la control. Intre timp baietelului meu i-au aparut semne de crestere la unghii la maine deci cred ca se va rezolva cu multivitamine.
In paralel incerc cu seriozitate sa consume si cantitati mai semnificative de fructe si legume proaspete ceea ce inainte nu prea vroia sa consume.
Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Unghiile și părul continuă să crească după moarte
  •