Noduli pe corzile vocale

04-07-2011
loulou68
Nu este medic/terapeut
loulou68
Buna ziua,

Sint mama unui baietel de 5 ani diagnosticat in urma unei posterofibrolaringoscopie cu noduli vocali. Tratamentul indicat a fost: Bioparox 3 x 3 pufuri pe zi si repaos vocal. Baietelul vorbeste foarte mult si este la program prelungit la gradinita de la orele 8 la 18.30 unde are "ocazia" sa se exprime. Nu stiu cit va reusi el sa nu vorbeasca sau sa strige, dar as dori sa stiu daca tratamentul indicat de medic este suficient sau ar trebui sa mai adaug si altceva: aerosoli, vitamine, sirop...
Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
1 comentarii
0
04-07-2011, ora 16:39
loulou68
Nu este medic/terapeut
loulou68
Am uitat sa precizez ca acum 2 saptamini in urma unui control de rutina pe care il fac lunar (exudat faringian) i-am depistat un Streptococcus pyogenes (beta-hemolitic grup A, test PYR pozitiv) +, iar Staphylococcus aureus - absent. A avut citeva episoare de raceala in aceasta primavara, inclusiv cu tuse, dar au trecut dupa tratament (fara antibiotice). Pot influenta racelile si streptococul aparitia nodulilor pe corzile vocale?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul