Nodul LTD

11-05-2009
TimeaOrsolya
Nu este medic/terapeut
TimeaOrsolya
Buna ziua.
Va rog frumos sa-mi raspundeti la cateva intrebari.
Este vorba de mama mea, diagnosticul clinic este: Nodul LTD.
"Ex. citologic: celularitate abundenta formata din foliculi si placarde de celule cu nucleii mariti de volum, incalecati, clarificati, celule gigante multinucleate. Leziune foarte suspecta de carcinom papilar." -acesta este rezultatul puntiei ce s-a facut la Tg-Mures, si s-a recomandat operatie urgent.
Saptamana trecuta am fost la Cluj-Napoca, rezultatul ecografiei a fost: "Lob Drept: Ecogenitate: volum marit, structura izoecogena dar prezentand in treimea inferioara subcapsule anterior o formatiune hipoecogena cu delimitare flu, cu cateva puncte de microcalcifiere si vascularizatie intensa intranodulara cu dimensiuni de 2, 15/1, 25 cm. Lob Stang: Ecogenitate: volum redus, structura izoecogena, inomogena cu micronodul hipoecogen mediolobar de 4 mm.
Concluzii: Gusa nodulara. Tireopatie autoimuna?"- doamna doctor a spus ca s-ar putea sa nu trebuie sa se opereze pentru ca exista un tratament cu ceva radiatii.
Intrebarea mea este, ce parere aveti sa incercam tratamentul sau sa se opereze urgent, pentru ca din cate am auzit eu astfel de operatii nu se fac vara, este periculos daca nu se duce acum la operatie?
Va rog frumos sa va spuneti parerea.
Multumesc frumos
Timea
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.