Nizoral tablete pentru candidoza

06-06-2008
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Eu si partenerul meu urmam un tratament (pentru 5 zile) cu Nizoral tablete (200 mg) ketoconazol pentru o candida. Eu iau si Marvelon 21. Afecteaza Nizoral-ul efectul anticonceptionalelor?
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
06-06-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este, teoretic, posibil ca Nizoral sa interfere cu Marvelon, ambele eliminandu-se pe aceeasi cale. Este improbabil, totusi, ca aceasta interferenta sa fie semnificativa clinic. Ca sa fiti sigura, folositi un mijloc de protectie suplimentara atata vreme cat luati Nizoral si inca 7 zile dupa.

Trebuie sa aveti in vedere ca anticonceptionalele reprezinta un factor favoriyant pentru Candida. Atata vreme cat luati Marvelon, asteptati-va la recaderi ale candidozei.
0
12-09-2009, ora 10:31
gaboantza
Nu este medic/terapeut
gaboantza
Buna ziua! as dori sa ma lamuresc si eu cu ceva! de 3 zile mi s-a dat o reteta, pentru B.I.P(anexita) si ma simt cam rau de la ea! reteta este :flagyl 250mg( metronizadol) doua la 12 ore, nizoral 200mg (ketoconazol) 1 pe zi, zanocin 200mg (ofloxacina) 1 la 12 ore, si flamexin 1 pe zi! toate pastilele timp de 10 zile.
simptomele de rau sunt: uscaciune a gurii tot timpul zilei, ameteli, stari de somnolenta, stari de voma. am observat ca cel mai rau imi face ketoconazolul, si nu pot sa renunt la el, deoarece fac candidoza vaginala de la antibiotice! as dori daca se poate un inlocuitor al ketoconazoluli, si un pansament gastric mai bun. mi s-a dat de la farmacie omez, dar tot asa ma simt! va rog sa ma ajutati! multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul candidozei vaginale cu iaurt - funcționează?
  • Cum să te ferești de candidoză
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Candidoza pe limbă - cum o recunoști și tratezi
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  • Candidoza - tipuri și caracteristici la bărbați și femei
  •