Nizoral cu sau nu cu MIrzaten si Rivotril

08-01-2014
CristianCristian12
Nu este medic/terapeut
CristianCristian12
Am candida pe limba si jos, doctorita dermatolog mi-a dat ketoconazol (nizoral 200mg ) 2x1, Pe prospectul de Mirzaten scrie sa iau cu precautie daca folosesc ketoconazol.

Ce fac ? intrerup Mirzxatenu si rivotrilu ? eu as vrea sa scap de candida pentru ca aia e sursa bolii mele.

Sau ar fi bine sa merg sa vorbesc cu doctorita mea ? sau e OK sa le beau ? toate 3
2 comentarii
0
08-01-2014, ora 22:32
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Vă complicaţi foarte mult.. In calitate de fitoterapeut vă sfătuiesc: dizolvaţi două linguri de bicarbonat de sodiu, din cel alimentar, intr-un litru apă calduţă şi faceţi gargară de două ori pe zi. Cu aceeaşi solutie vă puteţi spăla şi pe dinţi -întăreşte gingiile-. Tot cu aceeaşi solutie, pusă intr-o sticluţă de plastic mai mică, puteţi face spalaturi intravaginale -de doua ori pe zi. În 3-4 zile, scăpaţi de aceste neplăceri, flora bucală şi cea vaginală se refac de la sine la valori normale. Simpu! Costă 3 lei un pachet de bicarbonaţ. Mai protejaţi şi ficatul pe deasupra...
0
08-01-2014, ora 23:07
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Este foarte bun sfatul dar de dl Doctor, poti sa si sa ingerezi una sau doua lingurite de bicarbonat pe zi, intre mese !

In privinta medicamentelor iti recomand sa injumatatesti mirzaten-ul sau chiar sa-l eviti total cat timp iei ketoconazol, pt ca e mai important sa scapi de ciuperca care e de fapt si cauza depresiei !
Rivotrilul se poate lua cu ketoconazol !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul