Nistagmus

19-08-2009
glamGirl
Nu este medic/terapeut
glamGirl
Am 20 de ani si am aceasta boala de cand eram mic copil. De fapt e congenital...M-am nascut prin nastere pelvina si la 3 ani am fost operata la muschiul de la gat pt ca tineam capul intr-o parte ( cred ca Torticulis se numeste...) Apoi am inceput sa port ochelari pt ca mi se miscau pupilele. Nu e vorba de strabism ci de acel Nistagmus. Am purtat ochelari (cu prisma) multi ani dar la un moment dat am renuntat la ei. Acum am facut un nou consult si deja s-a instalat Hipermotropia ( +0.75 si +1, 00)
Ma intereseaza daca se mai poate face ceva in privinta Nstagmus-ului...operatie, tratament ? Nu cred ca pot scapa de el dar macar se poate ameliora? (Stiu ca nu mai e varsta potrivita dar macar sper...)
Astep un raspuns, explicatii, sfaturi. Multumesc !
2 comentarii
0
19-08-2009, ora 23:06
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Buna,
orice boala are anumite cauze iar indepartarea sau cel putin ameliorarea acestor cauze nu se poate face decat cu anumite remedii potrivite de cineva care CAUTA in mod special aceste cauze.

Unele din aceste remedii sunt remediile homeopate care pot ajuta la orice boala indiferent de nume caci remediile homeopate chiar daca nu pot vindeca anumite afectiuni intaresc cel putin sistemul imunitar punand astfel indirect o piedica la avansarea bolii.

La rubrica legata de simptomele acesti boli sunt enumarate 21 de remedii diferite in repertoriul homeopat, boala aceasta este cunoscuta si ai deci sansa chiar de a fi vindecat sau cel putin ameliorat substantial, caci remediul inlatura cauza si nu simptomel, lucru care poate anula aduce vindecare.
Conteaza si de capacitatea medicului, si de noroc si de credinta in Dumnezeu de a gasi remediul potrivit. Exista cazuri de Nistagmus vindecate cu ajutorul homeopatiei.

Informeaza-te deci despre homeopatie si consulta un medic homeopat cu experienta intr-un oras mare inainte de a folosi alte metode. Trebuie sa ai si ceva rabdare si incredere, multe minunile nu se fac peste noapte.

P.S. deoarece printre remediile enumerate sunt cateva care sunt folosite des la boli cauzate de spaime si sperieturi m-ar interesa personal daca in timpul sarcinii mamei tale sau in timpul copilariei au existat intamplari neobisnuite care au produs socuri, spaima sau sperietura, etc.
0
22-11-2009, ora 23:30
oanaandrei
Identitate neconfirmată
oanaandrei
E posibil ca torticolisul pentru care ai fost operata sa fi fost cauzat de nistagmus. Adica, persoanele care au nistagmus uneori adopta o pozitie usor stramba a gatului/fetei, pozitie in care frecventa nistagmusului este mai mica (miscarile oculare sunt mai fine) si astfel vederea este mai clara.
Daca aceasta pozitie a gatului sau a capului este exagerata se poate interveni chirurgical printr-o operatie pe muschii globului ocular.
Hipermetropia nu s-a instalat acum, daca intr-adevar exista, ai avut-o intotdeauna, si adesea pacientii cu nistagmus congenital beneficiaza de pe urma corectarii chiar unui viciu de refractie mic, cum se pare ca este cazul tau, in sensul ca vederea poate fi mai clara.
Anumite tipuri de nistagmusuri congenitale se amelioreaza sub un anumit tratament medical.
Este bine sa fii vazuta de un oftalmolog care se ocupa mai indeaproape de nistagmus, pentru a stabili exact diagnosticul si optiunile pe care le ai in fata.
mai jos ai un link pe care-l recomand tuturor pacientilor mei cu nistagmus!
http://www.nystagmus.co.uk/
Multa sanatate!
Dr Oana Andrei
Clinica OftalmixSOP, clinica cu profil strabism/oftalmopediatrie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul