Nevroza sau altceva?

31-05-2007
iristrofin
Nu este medic/terapeut
iristrofin
Buna ziua. Vin si eu cu rugamintea unui sfat. De un an de zile am senzatia de ghera in gat, de sufocare. Aceasta senzatie apare cand mananc unele alimente cum ar fi: ceapa, usturoi, mere, dulciuri, bauturi acidulate. De asemenea la diverse mirosuri, praf, aer uscat, fum tigara. Am incercat tratamente homeopate : ignatia, nux vomica, natrium, valeriana. Se ameliora pentru o perioada starea si apoi iar revenea. Am inceput sa iau aerius. In urma controalelor la medici ORL, interne, psihologi s-a ajuns la concluzia ca as avea nevroza. Dar nimeni nu a reusit sa imi zica exact ce tratament trebuie sa urmez pentru a nu mai avea acea senzatie de strangere de gat, de sufocare. Este destul de neplacut sa te feresti de mancare, de a sta intr-un mediu de frica sa nu ti se declanseze criza. Multa sanatate tuturor.
7 comentarii
0
31-05-2007, ora 00:00
Greece woman
Nu este medic/terapeut
Greece woman
Am auzit ca aceasta stare ti-o da glanda tiroida, dereglarile ei asa ca o analiza a TSH-ului, unde iti arata clar daca e ceva in neregula nu-ti strica dar mai intai trebuie sa consulti un endocrinolog pt a te indruma spre clinica unde se fac analize de acest gen!
0
01-06-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
De acord cu Greece women- poate fi de la tiroida! TSH, free T4, Anti-TPO, Echografie de tiroida, consult endocrinologic.
0
08-04-2008, ora 00:00
filomena
Nu este medic/terapeut
filomena
eu stau cu glanda bine ptr moment am facut analize intrucat 1 an am luat eutyorx insa am ameteli stari de voma nu suport zgomote aglomeratie am atacuri de panica mereu si niste crize de plans nod in gat senzatie de sufocare.am inteles ca am nevroza imi este frica de tratament am incercat cu autosugestia.no way.cred ca nu merge altfel ce sa fac?
0
08-04-2008, ora 00:00
filomena
Nu este medic/terapeut
filomena
eu stau cu glanda tiroida bine ptr moment am facut analize intrucat 1 an am luat euthyrox insa am ameteli stari de voma nu suport zgomote aglomeratie am atacuri de panica mereu si niste crize de plans nod in gat senzatie de sufocare.am inteles ca am nevroza imi este frica de tratament am incercat cu autosugestia.no way.cred ca nu merge altfel ce sa fac?
0
22-01-2010, ora 18:19
filomena
Nu este medic/terapeut
filomena
cum este nux vomica nu te vindeca?
0
22-01-2010, ora 18:55
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Nux vomica e un remediu homeopatic, si in nici un caz nu se poate lua pe cont propriu, trebuie urmata o anamneza homeopata inainte de a se gasi un remediu adecvat, numit in homeopatie "similium"(adica similar ca manifestari cu tabloul clinic si cu tipul constitutional al pacientului).
0
22-01-2010, ora 19:33
filomena
Nu este medic/terapeut
filomena
dr mi l-a prescris
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: