Nevralgie mixta, multipla?!

13-08-2010
stabwound
Nu este medic/terapeut
stabwound
Am mai lasat un post pe un subiect asemanator, insa m-am decis sa adaug si eu un subiect, pentru ca sunt cam disperat in a-mi rezolva aceasta problema. De cam 2 luni de zile am inceput sa simt niste intepaturi in ureche, dar nu le-am luat in considerare crezand ca e curent acumulat si care va disparea. Timp de o luna am avut grija la curent, stateam cu vata in ureche, nu lasam geamurile deschise in casa. Incepea sa-mi treaca: ma mai lasa, ma mai durea, dar tot mai putin, pana intr-o zi cand am fost la o terasa in oras, bausem cam patru beri, iar cand m-am intors acasa m-a lovit asa dintr-o data o durere insuportabila in partea stanga a fetei, in ureche, sub pomete, sub maxilar, in gat (pe partea stanga)... si radacina limbii ma cam durea - luasem doua nurofen forte la interval de doua ore, dar nici un efect. Pe la 6 dimineata in acea noapte am fugit la urgente la ORL, unde medicul mi-a zis ca am nevralgie arnold si mi-a prescris ketonal, carbamazepin si codamin p (si ceva pansament gastric). Am fugit sa iau medicamentele si a inceput sa-mi cedeze durerea. Trebuia sa iau medicamentele de 3 ori pe zi, mai putin ketonalul de 2 ori. Dupa doua zile m-am trezit de dimineata si m-a lovit o ameteala ciudata, am avut o mica treaba in oras, iar spre seara cand am vrut sa ies iar in oras m-a lovit o ameteala cumplita... nu mai puteam sa vorbesc calumea, nu mai aveam echilibru etc. Am fost dus la urgente iar acolo mi-am revenit, insa nici un medic nu stia exact ce am. Am hotarat ca de la carbamazepin am avut ametelile si le-am exclus din tratament. O zi am facut pauza de la medicamente si apoi am reinceput, insa durerile in partea stanga nu m-au lasat deloc si devin tot mai iritante. Acum iau doar ketonal si codamin p dimineata, codamin p dupa masa si ketonal si codamin p seara. Dar nu pot sa-mi fac o baie, ca ma iau durerile si mai tare... si am senzatia ca medicamentele nu-si mai fac efectul.

Am incercat sa expun mai pe larg situatia mea pentru ca simt ca nu mai suport durerile astea, sunt tot mai iritat, tot mai nervos si am impresia ca ma termina psihic inaite sa patesc ceva mai rau. E groaznic sa suporti durerile astea incontinuu (de mentionat ca si de la calmante durerea cedeaza doar partial, aproape niciodata de tot). Ar mai fi de spus ca acum cativa ani am mai avut o experienta asemanatoare cand durerea era aproape la fel doar ca in spatele capului (la ceafa) si in fundul ochiului - atunci ma tratasem cu anti nevralgic P si ceva antibiotic. Pe net tot am citit despre nevralgii si am observat ca sunt de mai multe feluri, iar dupa cum ma simt eu, problema mea se incadreaza partial in mai multe, cred.

Va rog frumos, daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi... chiar nu mai stiu ce calmante sa iau, unde sa ma duc la medic... daca e nevralgie sau nu e nevralgie - de ce sunt durerile atat de violente chiar sub medicatia asta atat de puternica...
1 comentarii
0
27-11-2013, ora 11:03
paveltinca
Nu este medic/terapeut
paveltinca
Peentru nevralgia arnold luati LYRICA mergeti la medicul neurolog si cereti acest medicament pentru ca nu se da decit cu reteta de la medicul specialist.deasemeni luati famotidina si SEDOCALM. Eu a luat acest medicament dat de un medic neurolog de la Sp. Bagdazar Arsenie(sp.9) avind dureri groasnice la cap in ureche git.Este foarte bun acest medicaament. Va doresc insanatosire grabnica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.