Nevralgie de trigemen in sarcina

01-09-2015
welcome_anna14
Nu este medic/terapeut
welcome_anna14
Buna ziua, cu 2 zile in urma am fost diagnosticata cu nevralgie de trigemen dupa alte 5 zile de dureri, mentionez ca sunt însărcinată in luna a 7. Dupa vizita la orl si ginecolog mi s-a prescris nurofen de 2 ori pe zi si voltaren unguent local. Ciudat, deoarece pe prospectele amândurora scrie ca nu se administrează in ultimele luni de sarcina. Am niste dureri groaznice pe partea stângă, cap, ureche, maxilar si toti dintii, deabia ma chinui sa mănânc. Nu stiu ce sa mai fac, durerea nu se ameliorează deloc. A mai trecut cineva prin asa ceva? In cat timp trece?
2 comentarii
1
23-04-2016, ora 23:33
monyk28
Nu este medic/terapeut
monyk28
Buna seara. sunt bolnava de nevralgie de trigemen de aproape 4 ani. de curand am facut si operatia de decompresie a nervului si tot am dureri. zilnic trebuie sa iau pastile de durere cateodat doar 1 paracetamol in alte zile pana la 4 pastile, paracetamol, ibuprofen, flamexin, piafen... am 34 ani si vreau sa intreb daca cineva a dus o sarcina care sa fi luat asa multe pastile zilnic sau ce pastile pot lua cand am durerile de cap? vreau sa fac un bebe dar cu asa dureri mari nu pot trai fara pastile zilnic. multumesc.
0
28-03-2017, ora 16:26
Flowers
Nu este medic/terapeut
Flowers
Buna monyk28..am inteles ca ai fost operata in tg mures..imi poti spune si mie cum se numeste dr neurochirug...se numeste cumva Dr.Madaras Alexandru..eu am fost diagnosticata in februarie in acest an cu nevralgie de trigemen..si vreau sa vorbesc un pic cu u...vreau sa ti cer un sfat...sunt asistenta medicala si total bulversata de aceasta situatie.am intrat pe acest forum din intqmplare si crede ma ca din cauza durerilor ce le am nici nu stiu cum se poate scrie in privat cuiva...nu gasesc:((...daca vezi mesajul meu te rog raspunde mi...si eu am programare miercuri 29.03.2013..la Dr.Madaras si vroiam sa stiu daca la el te ai operat..multumesc..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina luna VII
  •