Nevralgia intercoastala

22-01-2008
SweetAle
Nu este medic/terapeut
SweetAle
Cateva zile la rand simteam ca 'ma inteapa in inima' si am pus asta intre ghilimele ca am auzit ca nu are cum sa te intepe in inima ci trebuie sa fie vorba de ceva muschi din acea zona. Am mers la medic si in urma unui ekg si a unei consultatii m'a diagnosticat cu nevralgie intercostala costocoldrita sau ceva de genul asta si am primit tratament cu aspacardin si diclofenac gel. As vrea sa stiu ce inseamna exact boala asta si sa stiu daca acest diagnostic are ceva legatura cu cancerul...ca asa am citit undeva pe internet si m'am cam speriat. Va multumesc!
4 comentarii
0
07-02-2008, ora 00:00
Dr Andreea Catarig
Identitate neconfirmată
Dr Andreea Catarig
Nevralgia intercostala..reprezinta niste puncte ddureroase de-a lungul unui nerv intercostal..si costocondrita -inflamtia cartilajelor costale asa numitul Sdr Tietze
0
25-01-2010, ora 03:49
nonu
Nu este medic/terapeut
nonu
Am si eu, asemenea dureri,. Scap de ele prin masaj usor, cu varful degetelor, dute vino zona care doarecca 10...15 minute.(feriti de curent!!!).SANATATE!!!!
0
27-04-2010, ora 20:44
anca_bianca
Nu este medic/terapeut
anca_bianca
Am si eu nevralgie intercostală de 10 ani si fac crize regulat, macar 1-2 pe an, problema e ca acum sunt insarcinata si nu pot lua antiinflamatoare, deci sufar in tacere.
0
04-02-2012, ora 13:10
MonaC
Nu este medic/terapeut
MonaC
Buna ziua

Am fost si eu diagnosticata anul trecut prin noiembrie cu nevralgie intercostala si sindrom algic toracic. Am luat tratamet timp de 10 zile cu ketonal si omeran. Durerile au trecut timp de o luna, dar acum au revenit din nou, cu ameteli, pierderi de echilibru, dureri accentuate in zona umarului stang ( intre umar si piept). Sunt acceste simptome tot de la nevralgie sau ar pute fi altceva?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: