Neurochirurgie - contact

19-08-2006
Camellia
Nu este medic/terapeut
Camellia
As dori daca se poate sa ma ajutati sa gasesc si eu adresa sau un numar de telefon al d-lui DR. ENCEANU de la spitalul TATARASI-IASI sau de la sectia de neurochirurgie unde isi desfasoara dumnealui activitatea. Va multumesc mult pentru ajutor.
6 comentarii
0
28-09-2006, ora 00:00
Camellia
Nu este medic/terapeut
Camellia
Multumesc oricum dar l-am gasit pe dl. dr. Ienceanu.
0
03-04-2008, ora 00:00
cricricri
Nu este medic/terapeut
cricricri
Buna ziua. SI care este numarul de telefon la care poate fi gasit la cabinet Dnul Doctor Ienceanu sau Enceanu ?
0
06-11-2009, ora 21:07
rozalia_vulpe
Nu este medic/terapeut
rozalia_vulpe
as dori sa aflu mai multe despre hamiogiom la L1
0
15-11-2009, ora 18:30
ramona lazureanu
Nu este medic/terapeut
ramona lazureanu
Ma numesc Ramona Lazureanu, iar de curand am avut un accident de masina, m-am lovit la cap si am fost transportata la spital.Mi s-au facut radiografii si in mod accidental a fost descoperita o pata la nivel osos in fata, aprox de 3 cm pe 3 cm, S-a presupus a fi tumoare, mi s-a facut ct si s-a dovedit a nu fi, dar niciun medic nu stie cu exactitate ce ar fi, de aceea vor sa-mi faca biopsie.Daca este vreu medic interesat de ce ar putea fi sau daca este cineva care ma poate ajuta cu un raspuns as fi extrem de recunosctoare.

Autor: ramona lazureanu Data: 15-11-2009, ora 18:16 | Raporteaza continut inadecvat Continutul a fost raportat! Raporteaza continut inadecvat
Diagnosticul ct a fost urmatorul:"examinarea cerebro-ventriculara efectuata nativ evidentiaza un aspect normal endocranian, la nivelul diploei frontale pe linia mediana la circa 1, 5 cm deasupra sinusurilor frontale se remarca o suflare cu subtiere a tabliilor osoase aparent fara intreruperea acestora, densitatea la acest nivel fiind foarte mare de 4/1, 5 cm in plan axial."
Daca se poate ca cineva sa-mi recomande un neurochirug, as fi recunoscatoare.Va rog mult citit articolul meu si poate voi afla ce poate fi.
0
16-11-2009, ora 09:27
camellia_camy
Nu este medic/terapeut
camellia_camy
Draga Ramona, iti recomand sa incerci sa iei legatura la Spitalul Bagdasar Arseni cu Dl. Dr Exergian.Este un om deosebit si un profesionist. Mai putem vb. pe mess -*.Poti sa-mi lasi mesaj, eu doar seara sunt acasa


(*modificat de admin)
0
08-01-2010, ora 12:16
moussette
Nu este medic/terapeut
moussette
tatal meu are 55 ani si a suferit un atac cerebral.madicii au spus ca e cauzat in urma unei lovituri cu mult timp in urma.acum e posibila o intrventie chirurgicala si as dori sa-mi recomandati un spital sau un specialist bun.de moment este internat la spitalul judetean din Galati.Unde are sanse ca operatia sa reuseasca?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.